Maminka.czSoutěže

Blogerky se spojily, aby pomohly! Vy můžete vyhrát některou ze 70 cen

24.  5.  2019
Unikátní projekt běží na Instagramu – několik blogerek se spojilo v rámci akce nazvané Soutěžím a pomáhám, v jejímž rámci mohou čtenářky vyhrát pěkné ceny a zároveň pomohou vybrat peníze na nemocnou malou dívku. Vše je překvapivě snadné. Časopis Maminka je mediálním partnerem projektu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zapojte se do projektu Soutěžím a pomáhám a vyhrajte jednu z více než 70 cen v hodnotě přes 130 tisíc korun! Za každého zapojeného člověka věnují zúčastněné blogerky a firmy peníze na nákup rehabilitačního přístroje pro postiženou Štěpánku. 
 
Stačí k tomu málo – mít profil na Instagramu a jít na soutěžní stránku @soutezimapomaham, kde najdete všechny potřebné informace a pravidla.
 
Můžeme vám napovědět, že zúčastnit se soutěže není těžké, soutěžní příspěvek je mimořádně jednoduchý. Můžete vyhrát například kočárek,  boty , dětskou kosmetiku, designové odrážedlo, originální dětské oblečení, knihy, hračky a spoustu dalších skvělých cen. Odpovídat můžete ZDE 
 
PODÍVEJTE SE NA VIDEO: Které blogerky za projektem stojí? 
 

Malá Štěpánka se narodila na podzim 2014 s vážnou diagnózou zvětšené mozkové komory (hydrocefalus). Později se u ní rozvinula také hypotonie, oční a sluchová vada a porucha příjmu potravy, epilepsie, hypermobilita kloubů a genetická chromosomální nebalancovaná přestavba, která je nevratná a nikdo neví, co ještě způsobí.

Aktuálně rodina Štěpánky řeší, že holčička neumí kousat a nemluví. Rodina má odzkoušeno, že jí pomáhá přístroj Vitalstim, který aktivuje svaly v obličeji a ústech. Štěpánka by ho potřebovala domů, ovšem cena 100 tisíc korun přesahuje  finanční možnosti rodiny Štěpánky. 
 
"Doufáme proto, že díky této akci se nám podaří dát dohromady co nejvyšší částku, abychom Štěpánčině rodině pomohli na přístroj našetřit, a taky věříme, že i toto sdílení osloví i další dárce, kteří budou chtít přispět," stojí v prohlášení blogerek, které za touto akcí stojí. 

Všechny ceny si můžete podrobně prohlédnout a něco si o nich přečíst v bohaté galerii příspěvků na profilu @soutezimapomaham 
 
Témata: Instagram, Naše tipy, Soutěže, Cestujeme, Nákupní tipy, hydrocefalus, Výhra, Projekt, Bloger, Soutěž, Blogerka, Oslo, Malá dívka, Unikátní projekt