Maminka.czŠkolák

BONGO FESTIVAL - oslava vysvědčení, konce školního roku a začátku prázdnin

redakce 26.  6.  2012
BOMBARĎÁKfest, to je podtitul druhého ročníku brněnského Bongo festivalu. Jednodenní festival pro děti a rodiče se koná v den předávání vysvědčení, v pátek 29.6.2012 a to od 14:00, brány haly Bongo se otevírají již ve 13:30 a budou otevřeny do večerních hodin.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co se bude na festivalu dít?

I druhý ročník se odehraje v hale Bongo a návštěvníci z řad dětí, ale i dospělých mohou využít všech atrakcí, které hala Bongo nabízí. Navíc můžou shlédnout koncert Karolíny Kamberské, dvojnásobného mistra ČR v beatboxu Ondry Havlíka aka en.dru. Ten kromě koncertu bude mít i beatboxovou dílnu pro malé zájemce o tento hudební styl. Specialitou bude i mimořádný koncert Yellow Sisters k vydání nového dětského alba Zvěřinec. K vidění budou pohádky Divadla Koráb a Divadla Facka.

Stejně jako v prvním roce i letos bude pro dětské návštěvníky kromě atrakcí haly Bongo připravena "soutěžní cesta", kde při splnění všech úkolů čeká na každého drobná odměna.

Od kolika, za kolik a kde?

Bongo festival začíná v pátek 29.6. ve 14:00, brány haly Bongo se otevírají již ve 13:30 a budou otevřeny do večerních hodin. V předprodeji bude možné zakoupit vstupenky za výhodnou cenu 119,- Kč. Cena na místě pak bude 169,- Kč. Součástí vstupenky je i celodenní vstup do haly Bongo, který samostatně stojí 159,- Kč. Hala Bongo je velký zábavní park pro celou rodinu na ploše 2800 metrů čtverečních. BONGO BRNO - Pražákova 51 - 619 00 Brno

BOMBARĎÁKfest je ideální příležitost pro oslavu vysvědčení, konce školního roku a začátku prázdnin. Odpoledne plné her, soutěží, koncertů, pohádek a dalších aktivit.

Témata: Děti, Školák, Vysvědčení, Kam s dětmi, Maminka cestuje, oslava, festival, zvěřinec, Yellow Sisters, Zac, Rok, Bombarďák, Školní rok