Maminka.czČasopis Maminka

Březnová Maminka je venku! Čeká vás rozhovor s Terezou Fajksovou a speciál o očkování

Radka Wallerová 20.  2.  2020
Řešíte, proti čemu všemu a kdy dítě nechat – nebo třeba nenechat – očkovat? Aktuální vydání našeho časopisu by vám mohlo v rozhodování pomoci, protože vakcínám tu věnujeme spoustu místa. Ale samozřejmě, ne jen jim. Co dalšího vás čeká?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Po porodu mě zaskočila laktační psychóza," přiznává v otevřeném rozhovoru Tereza Fajksová. Modelka a Miss Earth 2012 popisuje třeba to, jak se do dcery Lili dokázala zamilovat, až když holčičce byly dva měsíce. 

Takové rozhovory jsou potřeba už proto, aby matky, které jsou na tom podobně, věděly, že v tom nejsou samy. 

Poznáváte se? Kreslířka dokonale vystihuje, jak vypadá život ženy s malými dětmi!

Stejně jako je potřeba mluvit o jednom těžkém tématu, které se rovněž týká spousty žen – a také jejich partnerů. Řeč je o tom, když těhotenství nedopadne dobře, a to jak na začátku, tak v době, kdy do termínu porodu zbývá pár měsíců nebo dokonce jen týdnů. My se o tomhle tématu nebojíme psát, protože věříme, že je to lepší než mlčení a tváření se, že se to vlastně tak moc neděje. 

V březnové Mamince najdete i spoustu dalšího čtení. Náš tip? Těhotenské vizualizace, vše o školním odkladu a mateřství dle nátury. 

Aktuální číslo časopisu Maminka si můžete snadno objednat on-line ZDE, za pár dní vám přijde až domů. Na stejném odkazu si můžete koupit i starší čísla, speciál o cestování s dětmi nebo rovnou objednat celoroční předplatné. 

Aneta Krejčíková: Porod doma je těžké si prosadit! Lidi tvrdí, že jsem se zbláznila
Cože, jak jako pes? Jak jako nohy do pravého úhlu?
Témata: Porod, Časopis Maminka, Očkování, Cestujeme, Tereza Fajksová, Maminka, Březno, Vaš, Časopis, Speciál, ÓČKO, Vizualizace, Psychóza, Miss Earth, Vakcína