Maminka.czČasopis Maminka

Březnová Maminka se spoustou nových rubrik. Na co se můžete těšit?

Simona Formánková 17.  2.  2022
Pro každou mámu je nejdůležitější, aby bylo její dítě šťastné, zdravé a hlavně v bezpečí! Proto jsme se v březnovém čísle rozhodli zaměřit se právě na toto téma. A taky pro vás máme spoustu novinek!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud by se vám po prolistování březnového čísla zdálo, že je odlišné od těch předchozích, máte naprostou pravdu. Šéfredaktorské otěže do svých rukou po Alici Rossi převzala Vanda Stöckbauerová a zařadila pár nových rubrik.

  • Rodičové na síti vás budou pravidelně informovat o žhavém dění u celebrit z řad maminek i tátů na sociálních sítích.
  • V sekci VZTAHY vám budeme pravidelně přinášet skutečné příběhy maminek – tentokrát o Mámách v době covidové.
  • Poznáte mateřskou realitu v jiných koutech planety v rubrice Maminkou v cizině. Poprvé se podíváme na Nový Zéland.
  • Každý měsíc dáme prostor jednomu  z VIP otců v Dotazníku pro tatínka a vy budete mít možnost svého oblíbence poznat zase o trochu blíž. Jako prvního jsme vyzpovídali Martina Chodúra, vítěze první Česko Slovenské SuperStar. 
  • A na konci vás pobaví svým fejetonem Dominik Landsman, autor Deníčku moderního fotra. 

Titulní stranu březnového čísla ozdobila moderátorka Monika Leová s dcerou Miou. Obě svým pozitivním přístupem doslova zářily a i to se odrazilo ve velkém rozhovoru, na který se můžete těšit. Monika nám otevřeně prozradila, jak se pro ni změnil po porodu intimní život, zda ji to kvůli jejím kořenům netáhne do Vietnamu a kdy se plánuje vrátit do práce. Přestože o sobě říká "jsem veselý člověk a ráda si ze sebe dělám legraci", svěřila se nám také, v jakých chvílích ji humor rychle přechází.

VIDEO: Jak vypadalo cover focení s Monikou Leovou a její dcerou Miou?

Aby s vámi bylo vaše děťátko v bezpečí, to je zajisté vaše priorita. Ovšem když váš potomek začne lézt, chodit a poznávat svět, začíná se z toho stávat náročná disciplína. Jakými bezpečnostními prvky můžete své obydlí "vytunit", a jaké nástrahy byste naopak měli schovat, se dočtete v článku Jak ochránit malé průzkumníky. Dozvíte se navíc, co dělat, když vám dítě nešťastně upadne, popálí se, nebo jak se zachovat v situaci, kdy se rozezní alarm monitoru dechu.

Že se bezpečí týká i nastávajících maminek, vám prozradíme v článku Proplujte těhotenstvím na vlně bezpečí.  Uklidníme vás, že otázky, které vás v tomto období pravděpodobně napadají, jsou naprosto běžné. S pomocí odborníků se vám na ně zároveň pokusíme odpovědět a prozradíme, jakých zásad se držet, aby u vás bylo miminko v bezpečí.

Všechny tyto články a samozřejmě mnohem víc naleznete v březnovém vydání časopisu Maminka, které už teď můžete zakoupit na stáncích nebo na na ikiosek.cz , rohlík.cz a košík.cz. ​

Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Kojení, Novorozenec, Mateřství, Rodina, Miminko, Od těhotenství k porodu, Tipy a rady v těhotenství, Tipy a rady porod, Martin Chodúr, Vanda, Vietnam, dotazník pro tatínka, Spoušť, Nový Zelánd, Mámách, Bezpečí, Dominik Landsman, Nový Zéland, Spousta novinek, Březno, Alice Ross, Průzkumník