Britax Go Next se švédským designem

Reklama 19.  11.  2014
Očekáváte v rodině potomka? Této radostné události předchází pečlivý výběr dětských potřeb a příslušenství. Jednou z nejdůležitější částí dětské výbavičky je kočárek. Stane se Vaším společníkem a nepostradatelným pomocníkem minimálně po dobu tří let. Česká rodinná společnost Baby Direkt, která se v sortimentu dětských potřeb vyzná a je distributorem mnoha celosvětově známých značek zaměřených na dětský sortiment, doporučuje všem maminkám značku Britax Römer, která přišla na trh s novinkou, o které sní leckterý rodič.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Britax Go Next je všestranně použitelný kočárek, který se snadno přizpůsobí aktuální potřebě. Díky oboustrannému skládání celého kočárku je možné jednoduchým způsobem přestavit korbičku na dětský nosič nebo sedačku.  Čím tento kočárek tedy disponuje? Originální skandinávský design ukrývá víc než jen dokonalý vzhled. Snadný, patentovaný systém umožňuje složení kočárku do polohy proti směru jízdy. Reflexní bezpečnostní pásky 3M Scotchlite™ a odrazky Vám umožní, abyste byli dobře viděni za jakéhokoliv počasí či za šera.

Jednoduché nastavení Vám umožní umístit hlubokou korbu do vyšší polohy a tak budete s Vaším miminkem v blízkém kontaktu. Naopak nízká poloha sedačky umožní   šikovným batolatům více samostatnosti, protože mohou libovolně sami nastoupit nebo vylézt. Sedačka je dále vybavena 5ti bodovým a výškově nastavitelným bezpečnostním pásem. Pohodlí zajistí opěrka nohou, která se dá nastavit do tří poloh a sedačka nabízí komfortní posezení díky velkému prostoru.

Klepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER

Rozšiřující se protisluneční clona i větrací okénko jsou důmyslně navrženy pro větší pohodlí a radost z jízdy malých cestujících. Požitek z jízdy ještě znásobí zadní nafukovací kolečka, která perfektně tlumí nárazy a usnadňují tak průjezdnost terénem, stejně tak přední otočná kola s možností aretace.

Maminky při balení potřebných věcí jistě ocení prostorný košík. Snadno sundatelný a pratelný potah zajistí vždy čistý a perfektní vzhled tohoto nevšedního kočárku, který je dostupný ve třech elegantních barevných kombinací.

Více informací o produktu a u jakých autorizovaných prodejců jej lze zakoupit, naleznete na webových stránkách www.babydirekt.eu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: BRITAX RÖMER