Maminka.czDěti

Britax Römer: Chrání děti na cestách od roku 1966

komerční článek 21.  3.  2019
Když se mluví o bezpečném cestování s dětmi, měla by se vám vybavit značka Britax Römer. Tento výrobce autosedaček a kočárků pro děti je dlouhodobě lídrem v bezpečném cestování dětí. Potvrzují to každoroční testy ADAC nebo český dTest, kde mají produkty Britax Römer vždy jedno z nejlepších hodnocení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Autosedačky vyrábí již více než padesát let. Filozofií firmy je poskytovat zákazníkům nejvyšší kvalitu výrobků, která převyšuje zákonné standardy. Devadesát procent všech produktů této značky je vyrobeno v Německu nebo ve Velké Británii.

Ve společnosti Britax Römer je dodržování nejvyšších bezpečnostních standardů hlavní prioritou. Právě proto patří mezi průkopníky interních dynamických testů. V roce 2017 Britax Römer otevřel v německém Leipheimu jedno z nejmodernějších a technicky nejpokročilejších nárazových středisek, ve kterém testuje veškeré své produkty.

Kromě toho, že jsou produkty maximálně bezpečné, mají také moderní, propracovaný design. Podívejte se sami na https://www.britax-roemer.cz/

Hledá se Maminka roku 2019! Poslední šance se přihlásit, pojďte do toho!
Témata: Děti, Německo, Čest, Velká Británie, Britax Römer, Cestování, Autosedačka, Test, DTest, ADAC, Produkt, Brit, Britax