Maminka.czVýživa a stravování

Brumíkovo pexeso trénuje paměť dětí a učí je první anglická slovíčka

Reklama 30.  8.  2010
Všichni příznivci měkké pochoutky v tvaru medvídka POZOR! Do obchodů už dorazily balíčky dvou rodinných balení čokoládových BeBe Brumíků s originálním pexesem. Nepromeškejte příležitost a darujte svým dětem tuto limitovanou novinku. Zakoupit ji můžete pouze ve období od 15. 8. do 11. 9.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

BeBe Brumík přichází na trh limitovanou edicí, která spojuje příjemné s užitečným. Pro své malé příznivce připravil Brumíkovo pexeso, se kterým nejenže děti potrápí svoji paměť, ale naučí se také svá první anglická slovíčka.

Limitovaná edice obsahuje oblíbené čokoládové Brumíky, kteří jsou vhodnou součástí vyvážené dětské svačiny, a Brumíkovo pexeso, které spojuje oblíbenou dětskou hru s alternativní formou výuky cizích jazyků.

Na jedné z kartiček pexesa je vždy vyobrazený Brumík s předmětem, pod kterým se nachází jeho slovenský a český název. Na druhé hrací kartičce je tentýž předmět, ale s anglickým názvem i se správnou výslovností.

Brumíkovo pexeso si děti určitě oblíbí, protože jim vyplní volné chvíle před začátkem školního roku. Ale ani potom určitě nezůstane ležet v koutě. Mohou si s ním procvičit anglickou slovní zásobu nebo si odpočinout od školních povinností.

Pokud se rozhodnete dát si jednu dvě partičky se svými dětmi, strávíte tak společný čas příjemně a užitečně.

Témata: Výživa a stravování