Maminka.czBatole

Budoucí hvězdy přehlídkových mol? Děti Verešové a Nesvadbové

redakce 15.  12.  2011
Jaké je vystupovat před publikem, si poprvé vyzkoušely desítky dětí a šesti z těch, které se zúčastnily předvánoční soutěže „Staňte se naší hvězdou 2“ vyhlášenou společností Au pays des mimis, se podařilo zvítězit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Těchto 6 dětských tváří předvánoční kampaně nafotilo exkluzivní portréty s Jadranem Šetlíkem a na módní přehlídce, která se konala v úterý 13. 12. 2011 ve Volcano Complex, se představilo v modelech světových návrhářů v kolekcích - Kenzo kids, Paul Smith, Lili Gaufrette a Junior Gaultier.

Bára Nesvadbová celý večer moderovala a prozradila nám:„Já nejsem modelka, spíš jen doprovod mé dcery, která se do rudých šatů zamilovala na první pohled, už si je koupila na křest mé knížky, takže na přehlídce je bude mít podruhé.“

Chybět nemohla zejména Andrea Verešovás dětmi Vanessou a Danielem, které po mamince zdědily mimo jiné i vlohy pro modeling.

Předváděním modelů na přehlídce ve Volcano Complexu se bavila i Mahulena Bočanovás dcerou Márinkou, Ivana Jirešováse Sofinkou, Leona Machálková se synem Arturem a Bára Nesvadbová s dcerou Bibi, které si obě vybraly oblečení od návrháře J. P. Gaultiera.

„Když mně přišla nabídka, aby Márinka šla módní přehlídku jako modelka, tak jsem byla nadšená a moc pyšná zároveň. Márinka si miluje doma hrát na modelku, ale uvidíme, co s ní udělá normální publikum, ne jenom máma,“svěřila se nám sympatická maminka Mahulena Bočanová.

ČTĚTE TAKÉ: FOTOSOUTĚŽ O DŘEVĚNÉ HRAČKY MANUFAKTURA

Leona Machálkovánám zase prozradila, jak to mají s oblečením kluci a hlavně její syn: „Artur si na přehlídku vybral oblečení, které má na sobě rád: šviháckou košili, dobře padnoucí kalhoty s krásným koženým opaskem a jako doplňky jsme zvolili kšiltovku a odlehčený šátek. V tomto oblečení vypadá jako mladý rebel - rocker, což mu lichotí a jak se říká "nakopne ho". Na přehlídku se moc těšil, hned se zeptal, zda mu opět udělají superčíro, jaké měl minule...“

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Andrea Verešová, Leona Machálková, Ivana Jirešová, Mahulena Bočanová, Bára Nesvadbová, Syn Artur, Mol, Rudé šaty, Mahulena, Márinka, Sympatická maminka, Artur, Gaultier, Bibi, Manufaktura, Jadran