Maminka.czGalerie

Nenáviděnou celulitidu mají i modelky a hollywoodské krásky. A vůbec se za ni nestydí, podívejte se na fotky!

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk nebo velikost oblečení, které nosí. A výjimkou nejsou ani slavné maminky a hvězdy filmových pláten. Takže pokud si myslíte, že se nemůžete svléknout do plavek nebo si vzít minisukni, uklidní vás určitě naše fotogalerie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pamatujete na obrovský skandál, který vypukl před několika lety, když veřejnost zjistila, že celulitidu má dokonce i Kim Kardashian? No jen si to představte... Americká ikona s proslulým zadkem, a má celulitidu. To rozhořčilo některé její fanoušky natolik, že ji dokonce přestali sledovat na sociálních sítích.

VIDEO: Zjistili jsme, jak mít pevnější bříško, dekolt i zadeček a jak se zbavit celulitidy a strií

Ano, avantýra hodně přitažená za vlasy, jenže bohužel, je to tak. Lidé si mnohdy myslí, že celebrity, herečky, zpěvačky, modelky nebo módní ikony zkrátka pomerančovou kůži neznají a vyhýbá se jim obloukem. Opak je pravdou, jak se můžete přesvědčit.

To, že se pomerančová kůže nevyhýbá štíhlým ženám, ukazují na pláži, ulici i večerních akcích. Třeba herečka Uma Thurman, sex symbol devadesátých let Pamela Anderson, topmodelka Kate Moss nebo sexbomba Scarlett Johansson. Podívejte se, kdo další šel s kůží na trh...

Témata: Video, Galerie, herečka, Krása a styl, Hollywood, ikona, modelka, Plavky, Skandál, Uma Thurman, Scarlett Johansson, Chudák, Tori, Graham, Oblečení, NEST, Holl, Uma Thurmanová, Serena, Kim Kardashianová, Pamela Andersonová, Celulitida, Kráska, Kardashian, Holly, Dámské plavky na Heureka.cz