Maminka.czCelebrity

Bývalá potížistka Lindsay Lohan čeká své první dítě

Lenka Brožová 15.  3.  2023
Herečka z teenagerských filmů radostnou novinu oznámila na sítích fotografií sněhobílého dětského bodýčka s nápisem „Coming Soon…“, tedy „přijde brzy…“. Zdá se, že pro Lindsay tím pokračuje období, kdy se jí prolíná štěstí v soukromém i v pracovním životě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nastávající maminka Lindsay Lohan (36) na Instagramu vedle fotografie bodýčka s nápisem „Coming Soon…“ napsala: „Jsme požehnaní a nadšení.“ A v příspěvku označila svého manžela Badera Shammase, za něhož se provdala loni v červenci.

Gratulujeme! A znamená to tedy, že pověst potížistky je tím definitivně passé?

VIDEO: Celebrity, které neunesly svou slávu

Moje láska. Můj život. Moje rodina. Moje budoucnost

O tom, že chce děti, mluví Lindsay Lohan už několik let. Nechala se i slyšet, že je otevřená adopci. Když v listopadu 2021 oznámila na Instagramu své zasnoubení s finančníkem a podnikatelem Baderem Shammasem sérií fotografií, napsala k nim: „Moje láska. Můj život. Moje rodina. Moje budoucnost.“

V červenci 2022 se vzali a loni v listopadu se opět na Instagramu Lindsay vyznala: „Jsem nejšťastnější žena na světě. Našel jsi mě a věděl jsi, že chci najít štěstí a laskavost, obojí zároveň. Jsem ohromená, že jsi můj manžel. Můj život a moje všechno. Každá žena by se takhle měla cítit každý den."

Fanoušci v komentářích pod všeříkající fotografií bodýčka hromadně blahopřejí a dodávají, že si tím snad Lindsay definitivně dala život do pořádku. V minulosti totiž platila za potížistku, lítala v alkoholu i drogách. Dokonce ji zadržela policie kvůli řízení pod vlivem návykových látek, krádeži šperků a našli se u ní drogy. Soud ji kvůli závislosti na drogách a alkoholu několikrát umístil do léčebny.

Je ale fakt, že posledních pár let se Lindsay daří skandálům vyhýbat a vypadá i daří se jí skvěle. Nastávající mamince i tatínkovi gratulujeme!

Témata: Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Celebrity, Matka, herečka, Fotografie, Hollywood, film, policie, Lindsay Lohan, Štěstí, Lindsay Lohanová, Bader, Nápis, Manžel, Lindsay