Maminka.czZdraví

Časopis Dieta uspořádal akci Dietatour 2013

redakce 11.  7.  2013
Vydavatelství Mladá fronta a měsíčník Dieta společně s odborníky uspořádaly již tradiční akci zaměřenou na zdravý životní styl Dietatour 2013. Zájemcům o danou problematiku poradil specialista na výživu Petr Havlíček, šéfredaktorka časopisu Dieta Petra Lamschová a trenérka Zuzana Bičíková.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bezplatná mobilní poradna časopisu Dieta byla k dispozici 25. května u Obchodního centra Letňany Praha a dále do 31. května v Jihlavě, Brně, Olomouci, Ostravě, Hradci Králové a Plzni.

Poradit co největšímu počtu zájemců s hubnutím, dietami, pohybem, ale také cestou ke zdravému životnímu stylu – to je důvod, proč již počtvrté vyrazil časopis Dieta se svými odborníky na cestu po celé ČR. Odborníci prozradili nejnovější trendy v hubnutí a jak formovat postavu. S výživovou poradkyní Janou Vašákovou se zabývali specifickými radami pomáhajícími hubnutí dětí s nadváhou nebo matek po porodu. U Petry Řehořkové z Petra Clinic si účastníci mohli nechat změřit složení těla přístrojem Bodystat a zjistit poměr tuků, svalů a vody v těle a získat doporučení ohledně zdravého životního stylu.

Návštěvníci akce pochopili, že hubnout neznamená nejíst. Poznali nový pohled na život a poradili se s odborníky na hubnutí a zdravý životní styl, jak se správně stravovat.

Asi nejčastějším dotazem bylo: Jak mám hubnout, když nemám čas? A následovalo: Já všechna pravidla obecně znám, ale ona nefungují. A tak naši odborníci krůček za krůčkem probírali s dotazujícími se všechna úskalí a problémy a snažili se je navést na správnou cestu.

Zájemci si mohli vyzkoušet cvičení s Xboxem, ochutnat detoxikační čaj firmy Rej nebo letní salát z Tesca. K prohlídce či zkušební jízdě byly připraveny vozy Kia. Pitný režim jsme dodržovali díky Ondrášovce a svou poradnu měla připravena také Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR. A se speciální nabídkou se prodávalo též předplatné časopisu Dieta nebo knihy vydavatelství Mladá fronta, které jsou zaměřeny na problematiku zdravého životního stylu, zvláště Velký dietní plán I. a Jídlo jako životní styl I. a II.

V rámci Dietatour autorky knihy Velký dietní plán II. Petra Lamschová a Jana Vašáková novou knihu pokřtily.

I letos jsme se přesvědčili, že osvěta v oblasti zdravého životního stylu je nutná a zájemců, kteří si se správným hubnutím a zdravým životem nevědí rady, je pořád hodně.

Příští rok se na vás opět těšíme, nachystejte si své otázky, my vám na ně rádi odpovíme.


Témata: Zdraví, Časopis Dieta, dieta, Časopis, Letňany, Čas, Nový pohled, Nejnovější trend, Xbox, Osvěta, Dietní plán, Jana Vašáková, Zdraví na Heureka.cz