Maminka.czČasopis Maminka

Nová Maminka! Eva Burešová o mateřství, speciál o alergiích. Pošleme vám časopis domů

kog 19.  3.  2020
Nová Maminka! Eva Burešová o mateřství, speciál o alergiích. Pošleme vám časopis domů
Pokud si chcete odpočinout od zpráv o koronaviru, kupte si novou Maminku s krásnou Evou Burešovou na titulce. Vychází už dnes. A ne, nemusíte chodit do trafiky, objednejte si vydání přes ikiosek.cz a dostanete ho až domů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Využijte celostátní karantény, kdy se zpomalil čas, udělejte si pohodlí, uvařte kafe, k tomu si dejte něco sladkého a prolistujte nové číslo časopisu Maminka.

Trafiky jsou otevřené. Ale pokud nikam nemusíte, radši si časopis objednejte on line na ikiosek.cz a my vám ho pošleme až domů. Žádné poštovné platit nebudete. Stejnou službu vám udělá i Rohlík, kde si číslo můžete objednat i s nákupem.

Tohle číslo za to opravdu stojí! A co v něm najdete? Například velký rozhovor s herečkou Evou Burešovou, ve kterém prozradila, jaké je to vychovávat syna sama.  Mimochodem, její syn má krásné jméno – Nathaniel. Jak to přišlo?

"Jako malá jsem chtěla i pro sebe netradiční jméno, které by mělo nějaký význam. Což Eva určitě má, ale z toho důvodu mi ho rodiče asi nedali. I proto jsem si přála, aby Nathaniel věděl, proč se tak jmenuje. Na první dobrou se mi líbil Tristan a pořád to mám v sobě, že kdybych měla někdy druhého chlapečka, to jméno bych mu dala. Hodně lidí mě ale přesvědčovalo, ať to jméno nedávám, že to nosí smůlu. A pak jsem oslovila kamarádku numeroložku, aby v mém
předvýběru jmen našla tu nejlepší kombinaci. A vyšel z toho Nathaniel Krásný. Ovšem když se narodil, pořád jsme se nemohli definitivně rozhodnout. Asi hodinu byl bez jména,"
vzpomíná v rozhovoru herečka. 

Aneta Krejčíková: Porod doma je těžké si prosadit! Lidi tvrdí, že jsem se zbláznila

V aktuální Mamince najdete i téma, které je nečekaně aktuální pro spoustu rodičů – totiž domškoláci, škola doma, učení na dálku. Dejte si tohle téma, může pro vás být hodně inspirativní. 

Součástí dubnového čísla je i Velký speciál o alergiích, jejichž každoroční sezóna právě vypuká. Pokračujeme v našem celoročním projektů Chci si rodit po svém a píšeme o tom, do jakých pěti porodních typů se ženy dělí. Ke kterému patříte vy? 

A samozřejmě? Je tu další Maminka roku! Právě v tomto čísle najdete vyhlášení nového ročníku soutěže – přihlašovat sebe nebo svou kamarádku můžete až do 27. dubna –všechny podrobnosti najdete na webu soutěže ZDE

Dubnové vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujte na www.ikiosek.cz/maminka

Nechoďte do stánku, objednejte si Maminku online. Přijde vám domů.
Témata: Časopis Maminka, Nova, Nathaniel, Dubnové vydání, Nathan, Číslo časopisu, Nové číslo, Eva Burešová, Rohlík, IOS, Tristan, Součást, Číslo, Mater, Časopis, Bureš, Maminka, Dom

Video