Čekáte miminko a bojíte se strií? Pečlivě svou pokožku na těhotenství připravujte

Reklama 23.  4.  2018
Těhotenství patří k nejkrásnějším a zároveň nejnáročnějším obdobím mnoha žen. Změnami prochází celé tělo – včetně pokožky. Jedním ze strašáků nastávajících maminek jsou strie. Malé jizvičky, které vznikají prudkým napnutím kůže, která tuto náhlou zátěž nevydrží a popraská. Zbavit se jich je obtížné, proto je lepší jim předejít.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Strie nevznikají pouze v těhotenství, ale také při rychlém zvýšení hmotnosti či hormonálními vlivy. V těhotenství je pak kritický 6. měsíc, kdy dochází k největšímu spojení hormonálních a váhových změn. Je známo, že zbavit se vzniklých strií je nesmírně obtížná záležitost, a nejlepším řešením je tedy tomuto problému úplně předejít. Díky kvalitní péči můžete vysoce zvýšit naději, že se vám strie úplně vyhnou.

Nebojte se masírovat

Promazávání kůže tak vede ke zvýšení elasticity. Masážní olej pro těhotné ženy frei öl® představuje prověřenou cestu ke krásné, pružné a vyživené pokožce bříška, stehen i zadečku bez známek hlubokého podkožního napětí, a to pro všechny typy pokožky.

To, že frei öl® skutečně funguje, potvrdilo celých 81,6% těhotných žen, které ho testovaly. Masážní olej pro těhotné ženy frei öl® nejen účinně zabraňuje vzniku strií, zvyšuje také elasticitu pokožky a namáhané tělesné partie zklidňuje a vyživuje. Obsahuje vzácné omega kyseliny z přírodních olejů, vitamíny a bylinné extrakty. Nastávající maminky v něm naleznou vhodného průvodce pro dobu od třetího měsíce těhotenství do porodu. 

Klepněte pro větší obrázek

To nejlepší, co příroda nabízí

Protože produkty Frei öl® obsahují vzácné přírodní složky, jako je levandulový olej, ricinový, marulový, arganový, chia olej, mandlový olej, ovesný olej nebo olej z měsíčku lékařského, uspokojí každou pokožku díky takovému složení, které zaručuje maximální snášenlivost. Oleje obsahují výtažky z vlčího máku, který se vyznačuje silným anticelulitidním účinkem - až 10x vyšším než kofein! Poperou se s problematickými partiemi, jako jsou stehna, hýždě, břicho, dolní končetiny i paže.

Frei öl®  nejenže účinně působí proti vzniku strií; vzhledem k obsahu vitaminu E zvyšuje také pružnost pokožky, a díky obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin z přírodních olejů ji intenzivně vyživuje. Namáhanou pokožku také uklidňuje, a to pomocí bisabololu, složky heřmánku

Klepněte pro větší obrázek

Oleje  frei öl®  již vice než 50 let spolehlivě zmenšují strie, jizvy a sjednocují tón pokožky, narušený nežádoucí pigmentací. Pokožku regenerují, hýčkají a podporují obnovu kožních buněk. Olej frei öl® navíc vynikají maximální snášenlivostí pro každý typ pokožky a obsahuje cenné přírodní oleje a vitaminy.

Jak na správnou masáž

Doporučujeme šetrně masírovat nejen těhotenské bříško, ale i prsa, zadeček a stehna, dvakrát denně již od třetího měsíce. Nejprve si masážní olej rozetřete v bohatém množství na bříško a opatrně vetřete jemným přejížděním po břiše směrem k pupíku. Dále uchopte kůži mezi palec a ukazováček (začněte u pupíku) a jemně tahejte.

Klepněte pro větší obrázek

Nakonec si olej rozetřete po prsou, zadečku, bocích a stehnech. Masírujte se na těchto partiích stejnými hebkými krouživými pohyby před tím, než začnete s jemnou masáží štípáním.