Maminka.czSlavné maminky

Čerstvá maminka herečka Jenovéfa Boková o ideálním porodu i nové mateřské roli: Budu zkoušet být dobrá máma!

Dita Mrázková 24.  3.  2023
Nedávno okouzlila všechny přítomné i sledující coby jedna z členek orchestru, který hudebně dokresloval předávání cen Český lev. Ve vysokém stupni těhotenství, v krásné róbě a s houslemi, na které hrála, působila jako víla. Dnes už je vše jinak a z herečky je maminka!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když moderátor večera Jiří Havelka zavtipkoval směrem k těhotné herečce, že si budou muset s přímým přenosem pospíšit, protože Jenovéfa potřebuje jistě na toaletu, jeho poznámka vyvolala velkou vlnu zájmu.

"A opravdu se vám chtělo?" ptali se zvědaví sledující herečky na Instagramu. Jenovéfa s upřímností sobě vlastní odpověděla, že chtělo. Bodejť by ne, když už to měla takzvaně "za pár".

VIDEO: HEREČKA JENOVÉFA BOKOVÁ NA ČESKÝCH LVECH

Dnes herečka ve stories na svém Instagramu překvapila novinkou. "Jak jste asi tušili, je tu už s námi...," připsala k videu, ve kterém veze spolu s partnerem Adamem kočárek. Je tak zjevné, že Jenovéfa porodila už před několika dny.

Ač miminko světu ještě neukázala a neví se ani jeho pohlaví, právě na Českých lvech prozradila, jak se těší na svou novou roli. "Na tento rok si neplánuji žádnou práci, budu jen zkoušet být dobrou matkou. Je to nová role, nevím, jaké bude dítě, nevím, jaká budu já."

Jenovéfa také prozradila, že inspiraci hledá u své sestry Kristýny, která už je trojnásobnou maminkou. "Připravuje mě na všechno především psychicky," nechala se slyšet.

A jaký že si coby prvorodička přála vysněný porod? "Nic neočekávám ani neplánuji. Samozřejmě mým přáním je rodit přirozeně, ale když se to nepovede, tak důležité je, aby bylo dítě zdravé," uzavřela tehdy.

Páru gratulujeme a budeme věřit, že něco málo ze svého dne D herečka přece jen prozradí.

Témata: Těhotenství, Porod, Mateřství, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, herečka, Sociální sítě, Jenovéfa Boková, Český lev, Maminka, Orchestr, Stories, Dobrá máma, Mateřská role, Máma