Maminka.czČasopis Maminka

Červencová Maminka je tu! S Evou Burešovou a velkou přílohou o cestování

redakce 16.  6.  2022
Prázdniny jsou za dveřmi, tak si do kufru na dovolenou nezapomeňte přibalit letní číslo Maminky. Zdobí ho herečka a zpěvačka Eva Burešová s roztomilým synem Natýskem i těhotenským bříškem. Co všechno vás čeká?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Především velký cestovní speciál: celých 60 stran věnujeme našim tipům na ta NEJ místa, která můžete navštívit v létě s dětmi. Dokonce se nám v redakci povedlo spravedlivě si „rozdělit” republiku podle míst, kde to máme opravdu rády. Tak se inspirujte!

Prostě Eva – nás nadchla. Na Slapech jsme ji fotili, natočili jsme s ní videorozhovor, v němž se rozpovídala o druhém těhotenství, svém stylu výchovy, vztahu k bulváru i o tom, jak se těší na velkou rodinu. Jestli raději sledujete, než čtete, tak tady je kratší verze a tady – v sekci Premium Plus – uvidíte úplně celé povídání.

VIDEO: Eva Burešová pro časopis Maminka

Maminka v porodnici – reportáž je tentokrát z pražské Bulovky, kde si na nás udělali čas v Centru porodní asistence. Jak se tu rodí jen v péči porodní asistentky? Začtěte se nebo mrkněte na videa v celé nové sekci na webu.

Maminka roku – projekt se přehoupl do části zásadní pro vás, čtenářky. Už teď totiž můžete hlasovat pro svou favoritku v každé kategorii. Semifinalistky vám představujeme právě v červencové Mamince a také se dozvíte, kterou z nich vybraly patronky Aneta Krejčíková, Míša Tomešová a Veronika Kašáková. Podrobnosti najdete také zde.

Máme pro vás i článek Třicet tipů, jak zvládnout šestinedělí, vzpomínky na perfektní retro hry našeho dětství a taky jeden návod: článek Jak vychovat šťastné dítě.

Červencová Maminka je už ode dneška ke koupi na stáncích a na ikiosek.cz, rohlik.cz a kosik.cz.

A to nejlepší nakonec! Novou Maminku můžete už číst i v pohodlí domova bez cesty do trafiky. Když se k nám připojíte a zaregistrujete se, máte možnost dostat se jako první k článkům v sekci Premium Plus, tedy těm nejnovějším. Na webu články najdete pod žlutou ikonkou a předplatné Premium Plus získáte zde.

Co vám Premium přináší?

    To nejlepší z tištěného časopisu Maminka.

    Obsah dříve než v tisku.

    Články o těhotenství, porodu i péči o dítě.

    Podcasty i poradnu s experty.

    Příběhy slavných maminek.

    Tipy na kulturní i cestovatelské zážitky pro celou rodinu.                                                       

Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, Rodina, herečka, Veronika Kašáková, Bulovka, vzpomínky, Kufr, Červencová, Tip, Míša Tomešová, Červen, Maminka, Přihlášení, Příloha, Premium Plus, Cestování, Eva Burešová, Slapy, Červ