Maminka.czČasopis Maminka

Červnová Maminka s Monikou Bagárovou na titulce vám dodá energii

21.  5.  2020
Když jsme v redakci přemýšleli, jak pojmout červnové číslo časopisu Maminka, shodli jsme se na jednom: Všichni potřebujeme energii. A proto jsme se v novém vydání s Monikou Bagárovou zaměřili právě na tohle. Užijte si další číslo našeho časopisu, stejně jako my jsme si užili jeho přípravu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Také červnové číslo našeho časopisu samozřejmě vychází v nové grafické úpravě, která nás baví, a díky vašim ohlasům víme, že vás taky. To nás těší! 

Když jsme pátrali po zdrojích energie, nemohli jsme si nevšimnout dětí, které jí pořád mají tolik. "To jejich nadšení! Pro všechno! I pro úplnou ptákovinu. Ta energie, se kterou vstávají s prvními ranními paprsky," píše ve svém editorialu šéfredaktorka Alice Rossi a rozhodně doporučuje všem, aby se u dětí inspirovali. A naučili se třeba radovat se z maličkostí, snít a těšit se podobně jako ony. 

Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?

Hvězdou aktuálního čísla Maminky je zpěvačka Monika Bagárová, která čeká svoje první dítě – dceru. "Čekala jsem, že těhotenství bude větší makačka," říká v něm mimo jiné. Ale zároveň přiznává, že první trimestr pro ni přece jen byl náročnější. 

Otevřeně mluví také o tom, jak se poznali s jejím uzbeckým partnerem Machmudem Muradovem, s nímž přišla do jiného stavu po poměrně krátké známosti. Čím ji okouzlil a proč ho vlastně oslovila jako první? "Miluje svou rodinu a hlavně má rád děti," řekla o něm mimo jiné Monika Bagárová. Ten rozhovor určitě stojí za přečtení! 

Stejně jako celé číslo, které si můžete koupit na stánku nebo jednoduše na pár kliků TADY OBJEDNAT AŽ DOMŮ – platí se kartou, poštovné je zdarma. 

V aktuálním čísle mimo jiné představujeme i semifinalistky soutěže Maminka roku a nechybí ani tipy přímo od našich redaktorek z časopisu i webu – prozradí vám, kde čerpají tolik potřebnou energii ony samy. 

Poslechněte si podcast o novém čísle časopisu Maminka! V čem je úplně jiné?
Je to tady! Semifinalistky Maminky roku se představují. Komu dáte hlas?
Témata: Časopis Maminka, Monika Bagárová, Červ, Titul, Alice Rossi, Časopis, Maminka, Číslo, Číslo časopisu, Energie, Nabitá energie, Nové vydání, Makačka, Celé číslo, Červnové číslo