Maminka.czZdraví

Českých písniček pro děti je málo! Pusťte jim tuhle o rybičkách!

Reklama 22.  6.  2022
Taky jste radši, když si děti oblíbí hezkou českou písničku místo nějaké v angličtině? Pak se vám rozhodně bude líbit tahle rybičková písnička od známých tvůrců!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nechte děti poslouchat hudbu – rozvíjí je už od počátku života

Zvuky dokážou rozeznat už miminka v bříšku. Dokonce proběhly výzkumy, které ukázaly, že na nenarozené děti má nejpozitivnější vliv vážná hudba. A jak je to v prvních letech života?

Hudba pomáhá rozvíjet řeč dětí, pozornost a představivost. Je to ideální způsob, jak našim nejmenším rozšířit slovní zásobu (pokud je třeba problém se čtením) a potvrzený je i fakt, že hudba má pozitivní vliv při rekonvalescenci po nemoci.

Naprosto ideální je propojit hudbu s pohybem. Mozek dítěte je tak zaměstnán dvakrát – tedy musí se soustředit jak na zvuk, tak na koordinaci těla a díky tomu se zapojí víc částí mozku. Hudba je odpradávna i prostředkem pro budování mezilidských vtahů a udržování tradic. Pro děti má zkrátka samé dobré benefity!

Rozhoupejte boky v rytmu Rybiček

Kde se vzala rybičková písnička? Společnost NaturaMed se věnuje doplňkům stravy a když přišla na trh s produktem pro podporu imunity dětí, byla škoda zůstat jen u toho. OmegaMarine Rybičky obsahují rybí tuk s vitamínem D a omega-3, který je zabalený do želatinových kapslí ve tvaru rybiček. Děti si ho velmi oblíbily a časem začaly chodit dotazy, co dalšího NaturaMed pro děti má.

A tak se zrodil nápad vymyslet dětem písničku, jak jinak než o rybičkách. A je celá česká! Hudba a text pochází od předního českého autora a klip byl natočen v Jižních Čechách. K tomu všemu patří i obrázky a maskoti v podobě barevných rybiček z dílny NaturaMedu.

Pusťte si písničku o rybičkách a naučte se její text:

Zaujal vás i samotný produkt?

OmegaMarine Rybičky se od jiných produktů liší tím, že obsahují správnou kombinaci omega-3 kyselin. Kyselina EPA podporuje srdce, ale pro děti je důležitější kyselina DHA pro vývoj mozku. A té v Rybičkách najdeme víc. Díky vitamínu D podporují imunitu a vůbec nejlepší je na nich ovocná příchuť, kterou děti milují. Vyzkoušejte je – klikněte sem a objednejte si měsíční vzorek zdarma.

Mají děti problémy s polykáním tablet? Želatinovou Rybičku můžete vymáčknout do pusinky.

Témata: Zdraví, Reklama, Prezentace klienta, Zdraví na Heureka.cz