Trápí vaše miminko opruzeniny? Nepodceňujte častou výměnu plenek

21. 7. 2013 20:24
Díky za skvělý článek, který obsahuje spoustu cenných rad. Díky němu snad už nebudeme mít s opruzeninami problém. Na základě zkušeností maminek jsem vyzkoušela jak Rybilku, tak Bepanthen a musím říct, že Bepanthen vede. Nejdřív jsem ho chtěla používat jen občas, protože je trochu dražší, ale nakonec jsem zjistila, že ho stačí opravdu jen malé množství a co bych pro spokojenost svého mimi neudělala že?...člověk utratí někdy mnohem víc za úplnou hloupost.
26. 8. 2013 12:26
Skvělý článek, moc za něj děkuji. Léto je opravdu skvělé v tom, že miminko může být skoro celý den bez plenky. Také jsme díky tomu přes léto nemuseli řešit opruzeniny. V chladnějších dnech jsem pozornost věnovala důkladnému mytí špinavého zadečku (pokud to jde, nepoužívám vlhčené ubrousky) a mazání kvalitní mastí. Vyzkoušela jsem jich několik, ale nejlépe se mi osvědčil Bepanthen. Je sice dražší než Rybilka, Aviril či jiné, ale investice se mi opravdu vyplatila. Syn byl bez opruzenin i po dlouhých cestách na dovolenou či na chatu. Jako prevence opruzenin je Bepanthen opravdu skvělý. A v létě ho používám i pro sebe na různé odřeniny, spáleniny od sluníčka apod.
Darja 23. 8. 2015 13:52
Jo jo pořádně umývat, ale ne vlhčenýma ubrouskama..nechat větrat a nějakou tu dobrou mast.My používáme Panthé-baby a super.
3