Maminka.czPrezentace klienta

Cestujte správně, cestujte protisměrně s novinkou od Joie

Reklama 31.  10.  2022
Cestujete rádi s dětmi? A víte, jaký je nejbezpečnější způsob vození dětí v autě? Zkušení rodiče vědí, že vždy jen proti směru jízdy. Platí to nejen pro nejmenší miminka, která vozíme ve vajíčkách, ale i pro větší a starší děti. Mnoho nezávislých bezpečnostních testů potvrdilo několikanásobně větší bezpečnost cestování dětí proti směru jízdy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na tento fakt zareagovala britská značka Joie, která přichází na trh s novou autosedačkou Joie i-Prodigi, ve které mohou děti cestovat proti směru až do 7 let (váhy 23 kg a výšky 125 cm). Díky skvělému nastavení sedačky si navíc odpustíte několikeré vybírání autosedaček, protože z ní vaše děcko vyrostlo.

Klepněte pro větší obrázek

Novinka z produkce firmy Joie, jejíž produkty využívají děti a rodiče po celém světě, splňuje nejen nejnovější bezpečnostní normu i-Size, ale prošla také kritérii nesmírně náročného švédského Plus testu, který je považován za nejpřísnější test autosedaček. Ve chvíli, kdy do ní své děcko upoutáte, se můžete spolehnout na maximální bezpečnost. Umocňuje ji mimo jiné ochranná hlavová opěrka Tri-Protect s “inteligentní” paměťovou pěnou Intelli-Fit a dodatečný prvek boční ochrany Guard Surround Safety, který chrání malé cestovatele v případě bočního nárazu. Jedná se o nejdostupnější Isofixovou sedačku na trhu, která umožňuje protisměrné cestování až do 23 kg, nebo výšky 125 cm.

Klepněte pro větší obrázek

Díky váze pouhých 9,6 kg sedačku snadno usadíte do vozu a pomocí Isofixových konektorů také velmi rychle upevníte. Podle potřeb a výšky dítěte na ní hravě nastavíte opěrku hlavy a správnou a komfortní polohu. Sedačka umožňuje také individuální nastavení prostoru pro nohy, aby v ní i větší děti nebyly zmáčknuté a aby se jim cestovalo pohodlně. Komfortní cestování zajišťují také další prvky, které jsou součástí autosedačky - například zabudované bezpečnostní pásy, které se nastavují spolu s polohou výšky sedačky, vnitřní vložka či magnetické držáky pásů pro snadné nastupování a vystupování malého pasažéra.

Klepněte pro větší obrázek

Produkty značky Joie, která byla založena v roce 2011 v Anglii, dodává na český trh firma Babypoint. Joie patří v tuto chvíli mezi nejprodávanější značky ve Velké Británii a nabízí své produkty ve více než 70 zemích světa. Za 11 let působení získala několik uznávaných ocenění za bezpečnost, praktičnost i design.

 

Více informací naleznete na webu, Facebooku, Instagramu.

Témata: Reklama, Prezentace klienta, Autosedačky, Bezpečnost dítěte, Autosedačky na Heureka.cz