Maminka.czSoutěže

Chcete mít po porodu zdravé a krásné vlasy? Soutěžte s maminka.cz

Iva Endrychová 2.  11.  2015
V soutěži můžete vyhrát balíček produktů švýcarské vlasové kosmetiky Revalid.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Chcete mít zdravé vlasy? Kdo by nechtěl, že ...? Jenže při našem hektickém způsobu života, stresu a často nesprávné životosprávě dostávají vlasy dost zabrat. Jedním z hlavních období, kdy doznávají naše vlasy velkých a v naprosté většině nechtěných změn, jsou období prudkých hormonálních změn u žen jako jsou těhotenství, doba po porodu či menopauza.

Spolehněte se na odborníka – švýcarská vlasová kosmetika Revalid Vám nabízí výraznou pomoc.

Kvalita vlasů velmi úzce souvisí se stylem života. Když mluvíme o vlasech, je třeba hovořit hlavně o životosprávě, zdravé výživě a psychické harmonii. No uznejte sami, jak můžeme mít zdravé, krásné vlasy, když si nemají z čeho brát. Žijeme v prostředí plném toxinů a škodlivých zplodin, konzumujeme chemicky vyráběné potraviny plné aditiv s minimem živin, obklopujeme se technikou a lenivíme, stresujeme se a stále se za něčím honíme a spěcháme. Vlas velmi citlivě reaguje na každou změnu v organizmu a svou kvalitou ji věrně odráží.

Vypadávání vlasů po porodu

Klepněte pro větší obrázek

Během těhotenství dochází v organizmu k základním metabolickým, hormonálním a imunologickým změnám, které se projevují na kůži i ve vlasech. Po porodu a zvláště po ukončení kojení některé hladiny hormonů prudce klesají, což vede k řadě změn v celém těle ženy.

V těhotenství zůstávají vlasy déle v růstové aktivitě. Naopak po porodu se vlivem poklesu některých hormonů ve velkém rozsahu uvolňují a vypadávají. Tato změna je nejnápadnější čtyři měsíce po porodu (kdy mnoho žen přestává kojit) a než vlasy dorostou, trvá to řadu měsíců. Původní kvalitu mají vlasy často až tři roky po porodu.

Na podporu růstu a obměny vlasů je vhodné v lékárně zakoupit tobolky k vnitřnímu užití Revalid s vitaminy, aminokyselinami a stopovými prvky, které vyživí vlasy zevnitř. Léčebná kúra Revalid je volně prodejný lék dostupný v lékárnách ve 30, 120 nebo 270 kapslovém balení v ceně od 195Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Pro vnější podporu růstu vlasů (která je například pro právě kojící matky vhodnější variantou) přináší Revalid vlasové tonikum Revalid. Tento stimulující přípravek s obsahem kofeinu, panthenolu, pšeničných proteinů a výtažků z ovsa zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst. Používá se jako bezoplachová vlasová kúra a je k dostání v lékárnách v novém praktičtějším a znovu uzavíratelném balení za doporučenou cenu 390Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

Více na www.revalid.cz

Soutěž: Vyhrajte nyní balíček luxusní švýcarské vlasové kosmetiky Revalid. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte jeden ze 6 dárkových balíčků obsahujících šampon, kondicionér, Revalid Repair mask a vlasové tonikum (ampule) Revalid v hodnotě 905 Kč! Výhru získáte, pokud bude vaše odpověď doručena jako 1. 10. 20. 65. 80. 100. v pořadí.

Výherci:

Karel V. (Most)

Pavlína Š. (Zábřeh na Moravě)

Dana J. (Jihlava)

Milan N. (Praha)

Lucie V. (Bystročice)

Kateřina K. (Brno)

Témata: Po porodu, Soutěže, Vlasy, Split, Zábřeh, Seth, Řepa, Soutěž, Jihlava, Maminka, Styl života, Vlasová kosmetika, Menopauza, Pór, Vlasová kosmetika na Heureka.cz