Maminka.czKam s dětmi

Chcete styl a šmrnc pro své děti? Najdete je na festivalu Mini už 18.-19.6.

redakce 17.  6.  2021
Stylový a zároveň hravý festival, kde si na své přijdou malí i velcí – tak přesně to vystihuje skvělou akci, která se koná s velkým úspěchem už podeváté. A Maminka u toho nesmí chybět. Podívejte se do velké galerie, co všechno na festivalu uvidíte a třeba nakoupíte.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V redakci jsou nám sympatické všechny projekty, které se vymykají běžné nabídce a navíc podporují cokoliv českého a domácího. Takže originální kousky pro děti ať už z nabídky oblečení nebo třeba doplňků byste neměli minout. Duší celého projektu je Tereza Bruthansová, mimo jiné autorka výstav a publikací o designu, módě a umění.

„Vystavovatele pečlivě vybíráme tak, aby jejich sortiment byl originální, kvalitní, pro děti i dospělé přitažlivý a vymykal se běžné komerční nabídce,” uvádí Tereza s tím, že tu převažují domácí autoři, značky a firmy. To vše je zasazené do kontextu výrazných zahraničních zástupců. A máte se na co těšit – oblečení pro malé i velké, doplňky, batohy, knížky, šperky a spousta dalšího zboží.

Když se o víkendu vydáte do Pražské tržnice, rozhodně tu bude o zábavu postaráno. Nabídka festivalu je totiž pestrá a doplňuje ji nabitý doprovodný program pro děti všech věkových kategorií, v rámci něhož se chystají také unikátní tvůrčí dílny. A jeden tip na závěr: v sobotu od jedenácti hodin budou probíhat módní přehlídky čtyř značek, které bude moderovat Emma Smetana. Schválně, kdo tu mezi modelkami pozná dceru naší šéfredaktorky Alice Rossi Adinu?

Témata: Galerie, Kam s dětmi, Naše tipy, Maminka cestuje, Móda, Styl, festival, Praha, Výstava, Tržnice, Hlavní náměstí, Joe, Tereza Bruthansová, Forest, Adresa, Design, Matylda, Šmrnc, Mini, VELKÁ GALERIE, MHD, Holešovice, Oblečení a móda na Heureka.cz