Maminka.czRodičovství

Chcete se stát rodičem roku? Tak se zdržte těchto rozhodnutí! 25 vtipných důvodů, proč se děti rozčílily

Simona Formánková 20.  3.  2024
Být rodičem je náročná disciplína. Obzvlášť pokud chcete v očích vašich potomků aspirovat na vítěze titulu Rodič roku. Děti jsou totiž nevyzpytatelné. Co na ně platilo včera, dnes už možná dost dobře nefunguje. Podívejte se na úsměvné důvody, které vytočily malé neposedy do nepříčetnosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud jste rodič, pak to dost možná znáte – zvolíte špatný tón hlasu, nechcete koupit ledního medvěda coby domácího mazlíčka nebo si dovolíte ztlumit pohádku v televizi a tragédie v očích dětí je rázem na světě. Jejich vesmír totiž funguje naprosto odlišně od toho našeho. To, nad čím by se dospělí nejspíš ani nepozastavili, může dětem připadat jako naprosto zásadní. Mnohdy jde však o naprosté bizarnosti!

Pravděpodobně ve snaze podpořit ostatní rodiče začali lidé z celého světa sdílet pod hashtagem #assholeparent ("rodič kretén") své největší přešlapy. Tedy alespoň z pohledu jejich potomků. Že jde kolikrát o naprosté malichernosti a banální důvody, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii. 

VIDEO: Ach ti tatínci: Když tatínek přebaluje

Témata: Děti, Rodičovství, Rodiče, zábava, Fotografie, Sociální sítě, pohádka, oko, Potomek, Disciplína, Důvod, Celý, Věta, Náročná disciplína, Lední medvěd