Chcete zabavit své děti v předvánočním čase? Zkuste tvoření s vánočními razítky

Udělejte si letos z příprav na největší svátky v roce zábavu a vezměte si na pomoc děti či kamarádku. Letos jsou trendem razítka, která použijete na adventní kalendáře, vánoční přáníčka, ozdoby na stromeček, výzdobu štědrovečerního stolu, na dárečky, ale také na sušenky nebo dokonce na šperky!
Chcete zabavit své děti v předvánočním čase? Zkuste tvoření s vánočními razítky

Venku už brzy stmívá, a tak trávíme s dětmi čím dál více času pěkně v teple domova. Pokud už vám docházejí nápady, jak děti zabavit, můžete vyzkoušet naší redakcí ověřená razítka.

Vybrat si je můžete v několika velikostech podle věku dítěte. Zatímco předškoláka zabaví sada s názvem Ulítlé Vánoce, která nabízí oblíbené zimní a vánoční motivy. Sada obsahuje celkem 33 razítek, které můžete různě kombinovat. Klidně tak můžete sněhulákovi nasadit brýle, tučňáky postavíte jeden na druhého a lišce přidáte vánoční čepičku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Menším dětem doporučujeme sadu Stampo Baby, které jsou ergonomicky tvarovaná pro batolátka od roku a půl. Tato razítka jsou vhodná (dokonce bych řekla, že i vhodnější) pro tříleté děti. Po zkušenosti, kdy mladší syn začal tvořit se svým starším, téměř sedmiletým, bráškou malými razítky a celý stůl zamazal inkousem, jsem si řekla, že to nebyl moc dobrý nápad.

Jenže vysvětlete tříleťákovi, že ta malá razítka jsou pro větší děti a on má vlastní (ty tříleťáček označil, že jsou pro miminka). Nakonec to dopadlo tak, že tvořili oba kluci s velkými razítky a byli nesmírně spokojení (já také, protože po té předchozí spoušti jsme se konečně mohli spokojeně pustit do tvoření dopisu pro Ježíška). Takže pokud máte doma menší děti, rozhodně vyzkoušejte právě tato razítka.

Chcete vyhrát razítka firmy Aladine? Pojďte o ně soutěžit na facebook Betynky.

 

Nakonec jsme dopisy Ježíškovi úspěšně vytvořili a nechali mu je za oknem. Pokud se tedy chcete pustit do tvoření, vzhůru do toho. Využít můžete i jiné sady, jako například Sněhové vločky s krásnou hloubkovou texturou nebo Stampo Noël, které sahují razítka a hned tři inkousty ve vánočních barvách. Jsou určené i těm, kteří tvoří jen občas a nechtějí si pořizovat spousty dalších udělátek.

S touto sadou vydržíte celý advent, vyrobíte přáníčka, visačky, adventní kalendář, pozvánky, jmenovky, ozdoby na stromeček, na stůl i malé dárečky.  Hodí se na papír, ale i na textil, a jsou skvělé i do hmot – fima, samotvrdnoucí hmoty či slaného těsta. 

Bambulkové tvoření

Bambulkové tvoření

Podzimní tvoření s dětmi: Bramborový ježek s šípky

Podzimní tvoření s dětmi: Bramborový ježek s šípky

Podzimní tvoření: Vytvořte si s dětmi tato roztomilá zvířátka z kaštanů

Podzimní tvoření: Vytvořte si s dětmi tato roztomilá zvířátka z kaštanů

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články