Maminka.czChci si rodit po svém

Chci si rodit po svém! Aneta Krejčíková podporuje náš projekt

Radka Wallerová 26.  1.  2020
S vydáním aktuálního čísla časopisu Maminka jsme spustili celoroční projekt nazvaný Chci si rodit po svém. K projektu se kromě redakce připojily i hvězdy titulní strany herečky Marie Doležalová a Aneta Krejčíková. Ta dokonce účinkuje i v tomhle projektovém spotu. “Mně se ten projekt moc líbí, proto jsem vůbec neváhala ho podpořit,” svěřila se během natáčení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

O co v projektu "Chci si rodit po svém" jde? Chceme, aby ženy mohly přivádět děti na svět tak, jak si přejí, a aby k tomu měly podmínky. V rámci celého projektu budeme podporovat respekt k porodu, vznik porodních domů a otvírat diskuse. Protože – váš porod je vaše volba!

Chceme vám jak v časopise Maminka, tak tady na webu ukazovat, co všechno je možné, co můžete chtít, co vám nikdo nemůže nutit a tak dále. Budeme rádi, když nám budete psát své názory, nápady a zkušenosti – pište klidně pod článek nebo na mail maminka@cncenter.cz

A pokud se chcete rovnou stát součástí našeho projektu Chci si rodit po svém, budeme jedině rádi. Na Facebooku si ke své profilové fotce přidejte logo projektu – najdete ho TADY – a jedete v tom s námi. 

Můj porod, moje volba: Přidejte se k výzvě Chci si rodit po svém!
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Porod, projekt, Chci si rodit po svém, Aneta Krejčíková, Maminka, Spot, Číslo časopisu, Časopis, Facebook, Titulní strana, Marie Doležalová