Maminka.czSlavní rodiče

Chodítko a lízátko do ruky. Jak řeší Agáta Prachařová kňourání dcery?

kog 20.  6.  2018
Agáta Prachařová je známá provokatérka. Naposledy popudila maminky svou fotkou na Instagramu. Na té je její devítiměsíční dcera Mia se začmáraným obličejem, v chodítku a s lízátkem v ruce. „Konec biomatky…když furt kňourá,“ napsala k snímku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Agáta Prachařová nechce ukazovat fotky malé dcerky Mii, proto jí opět zamaskovala obličej, aby nikdo neviděl, jak vlastně vypadá. Obličej holčičky začmárala černou fixou do tvaru srdce. 

Agáta Prachařová: Třetí dítě bych si přála, ale nevím, jak by to vzal Kryšpín

Jak sama tušila, její příspěvek vzbudí pohoršení. Ani ne tak kvůli zakrytému obličeji, ale kvůli chodítku a lízátku. V hashtagu u příspěvku proto napsala "sezertemevsichni" a taky že ano. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Mně přijde smutný rvát tak malým dětem chodítka a sladkosti, jen aby měla matka klid,“ napsala jedna z maminek do komentářů. 

V dalších komentářích zase ženy řeší nevhodná chodítka: "To vám vaše děti poděkují, až budou mít problémy s kyčlema a zádama. Mluvím z vlastní zkušenosti, jako malá jsem furt drandila v chodítku a teď mám kyčle jak důchodce. Dle ortopedů je to z chodítka," píše jedna diskutující. 

Chodítko? Rozhodně ne!
Dítě je na světě

Chodítko? Rozhodně ne!

Některé diskutérky nedokázaly rozdýchat ani zakrytý obličej malé Mii. "Nedovedu si představit, že jako matka vezmu fix a pomaluji obličejíček mojí milovaný holčičky a ještě to vystavím. To je nechutný!" píše další. A ostatní se přidávali: "Když nechcete ukázat Miu, tak ji nefoťte. Toto je hrůza, ta černá čmáranice na obličeji."

Někteří ale dokonce Agátu a její styl výchovy bránili: Každý ať si vychovává své děti, jak uzná za vhodné!" 

Co si myslíte vy? Napište nám do komentářů...

Agáta je po druhém porodu znovu ve formě. Na mole se ukázala v plavkách
Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček

 

 

 

 

Témata: Děti, Slavní rodiče, Péče o dítě a jeho výchova, Dcery, Dcera, Ortoped, Chodítko, Kňourání, Instagram, Lízátko, Obličej, Důchodce, Agáta Prachařová, Devítiměsíční dcera, Malé dítě, Hashtag, Liza, Čmáranice, Jak, Tvar srdce, Chod, Líza