Maminka.czSlavné maminky

Christina Ricci, Kylie Jenner, Rosie Huntington-Whiteley v očekávání. Nadělí slavným kráskám miminko přímo Ježíšek?

Dita Mrázková 6.  12.  2021
Všechny tři počaly jen pár týdnů od sebe, všechny jsou už zkušenými mámami. Další přírůstek čekají každým dnem a je dost možné, že jejich Štědrý den bude opravdu letos tím nejštědřejším! Jak reagovala známá herečka a úspěšné modelky na svá těhotenství?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka Christina Ricci má z prvního manželství sedmiletého syna Fredieho, po sedmi letech se ale její manželství s kameramanem Jamesem rozpadlo kvůli jeho údajnému fyzickým útokům na svou ženu. Po těžkém rozvodu se herečka, známá z kultovního filmu Adamsova rodina, znovu zamilovala, a to do věhlasného kadeřníka Marca Hamptona. V srpnu novomanželé na Instagramu ukázali fotografii z ultrazvuku, kterou okomentovali: "Život se stále zlepšuje..."

VIDEO: Modelka Zuzana Stráská o svém druhém těhotenství

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Instagram, herečka, Herec, Vánoce, Topmodelka, Ultrazvukové vyšetření, Ježíšek, Christina Ricci, rapper, Stormi, Jason Statham, Kylie Jenner, Rosie Huntington Whiteley, Zuzana Stráská, Máma, Kylie Jennerová, Modelka, Kendall, Travis