Maminka.czInstagram

Pro syny si přáli dalšího sourozence, nakonec se dočkali šesterčat. Jak žije početná rodina s devíti dětmi?

Simona Formánková 10.  3.  2024
Courtney a Erik se poznali už na střední škole. Oba věděli, že spolu chtějí zůstat navždy a mít velkou rodinu. Jejich téměř pohádkový příběh se splnil. Ovšem nabral trochu nečekaný směr ve chvíli, kdy zatoužili po čtvrtém dítěti. Když jim lékaři oznámili, že čekají šesterčata, byl to šok pro všechny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Courtney a Erik Waldropovi byli ještě před pár lety naprosto průměrný americký pár. V roce 2008 se jim narodil první syn Saylor a oni prožívali pravé rodinné štěstí. Když však chtěli svému synkovi dopřát sourozence, přišlo velké zklamání. Courtney potratila a pro další těhotenství jí bylo doporučeno umělé oplodnění. To bylo úspěšné a sympatické rodince se v roce 2012 narodila dvojčata – chlapci Wales a Bridge.

VIDEO: Takhle vypadá sourozenecká láska v podání čtyřčat!

Touha po velké rodině byla natolik silná, že i přes veškeré předchozí komplikace s otěhotněním se Courtney a Erik rozhodli umělé oplodnění podstoupit ještě jednou. A to bylo úspěšnější víc, než si kdo z nich vůbec dokázal představit. Když se na ultrazvuku objevilo šest bijících srdíček, byl to šok jak pro lékaře, tak pro nastávající rodiče. Protože jsou šesterčata něčím naprosto ojedinělým, začala se o rodinu ihned zajímat americká média. Televizní stanice TLC s nimi od 25. týdne těhotenství začala natáčet reality show s názvem Sweet Home Sextuplets.

V prosinci 2017 se Courtney a Erik stali pyšnými rodiči šesterčat, která pojmenovali Blu, Layke, Rawlings, Rayne, Rivers a Tag. Poměr sil je tak rovnoměrně rozložený – jde totiž o 3 dívky a 3 chlapce. Díky zmíněné reality show mohli fanoušci sledovat, jak se poklidný život této rodinky změnil k nepoznání. Na pomoc s péčí o 9 dětí přispěchali nejbližší rodina i přátelé, i tak to bylo pro rodinu velmi náročné období. Přes to všechno je však početná rodina požehnáním. "Nemohu popsat, co cítím, když se na tuto fotku podívám. Jediné, co mohu říct, je: naše modlitby byly vyslyšeny," napsala dojatá Courtney k snímku šesterčat. 

Podívejte se do fotogalerie, jak se této rodince žije a jak se děti během let změnily. Díky tomu, že je Courtney vášnivá fotografka, není o krásné fotografie nouze.

Témata: Těhotenství, Děti, Galerie, Rodina, Instagram, Rodiče, Sourozenci, Fotografie, Sociální sítě, Střední škola, Vícerčata, Umělé oplodnění, Reality show, šok, Fotografka, Pohádkový příběh, Pár let, Wales, Doc, TLC, Realita show, Ray, Požehnání, Courtney, Lékař