Maminka.czRodina

Čím letos na Vánoce potěšit své milé?

Reklama 30.  11.  2017
Vánoce přicházejí a času, kdy můžeme v klidu vybírat vánoční dárky pro své blízké, již není nazbyt. Nikdo z nás nechce trávit volný čas hektickým pobíháním po obchodních centrech či čekáním v dlouhých frontách. Nakupte proto dárky z pohodlí domova, rychle a bez stresu. Poradíme vám, kde můžete objednat vánoční dárky pro celou rodinu na jednom místě a ušetřit peníze i drahocenný čas.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vyberte snadno dárky pro celou rodinu!

Klid před svátky je k nezaplacení. Většina z nás však prožívá doslova noční můru spojenou s nákupem všech potřebných vánočních dárků. Za léta zkušeností jsme zjistili, že voňavým dárkem ještě nikdy nikdo nic nepokazil. Roztřídili jsme pro vás gigantickou nabídku více než 1 milionu parfémů a kosmetiky a vytvořili jsme pro vás speciální vánoční rozcestník, kde naleznete ty nejlepší a nejvychytanější tipy na vánoční dárky. Na jednom místě tak vyberete elegantní vůni pro maminku, nostalgický parfém pro babičku, stylovou pánskou kosmetiku pro bratra či levné pozornosti pro kamarádky. Ušetříte nejenom čas, ale i peníze, což ocení nejen vaše peněženka.

Klepněte pro větší obrázek

Pohádková nabídka vánočních dárků i pro děti

Co nadělit malé parádnici, aby se její oči pod stromečkem rozzářily? Vzpomeňte si sama na sebe, když jste si potají ještě jako malá holčička chodila půjčovat maminčinu pudřenku či parfém. Vlastní dětská kosmetika či opravdový dětský parfém je pro malou princeznu úžasným dárkem, se kterým si vyhraje nekonečné hodiny. Malému raubíři můžete nadělit sprchovou kosmetiku v designu oblíbeného pohádkového hrdiny, která dokáže proměnit i nudné sprchování v zábavnou a akční hru.

Klepněte pro větší obrázek

Nakupování vánočních dárků by se ještě dalo, ale kdo je všechny zabalí? Ježíšek asi ne. Co takhle nakoupit všechny dárky rovnou i ve stylových vánočních baleních? V bohaté nabídce dárkových kazet si snadno vyberete oblíbenou vůni, kterou pak stačí již jen opatřit visačkou. Jednodušší to snad už ani být nemůže.

 

Témata: Děti, Rodina