Maminka.czTěhotenství

Claudinka Kristelová a Michal Decastelo spolu oslavili narozeniny

redakce 6.  9.  2011
Děti slavných moderátorek a maminek Evy Decastelo a Kateřiny Kristelové oslavily společně narozeniny. Společně také vybraly jméno pro čerstvě narozenou opičku, a protože se opička narodila v restauraci La Casa Argentina vybraly Eva s Katkou příhodné jméno Evita.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti slavných moderátorek a maminekEvy Decastelo a Kateřiny Kristelové oslavily společně narozeniny. Společně také vybraly jméno pro čerstvě narozenou opičku, a protože se opička narodila v restauraci La Casa Argentina vybraly Eva s Katkou příhodné jméno Evita.

V restauraci La Casa Argentina se sešli hned tři oslavenci. Číslovka 0 patřila oslavenci, který prožíval současně křtiny a symbolické nulté narozeny. Byla jím čerstvě narozená malá opička, která se stala maskotem restaurace.

První narozeniny oslavila dcera Katky KristelovéClaudinkaa druhé narozeniny syn Evy DecasteloMichal. Obě děti se narodily ve stejný den, a to 5. září. Slavné děti pokřtily symbolicky opičku plyšovou. „Moderovala jsem otevření této restaurace před 5ti lety, jsem ráda, že je oblíbená a že zde dnes můžu slavit narozeniny svých dětí, “ usmívala se Eva Decastelo. Podívat se přišel samozřejmě i manžel René. Partner Katky Kristelové Jan Tůmabyl pracovně mimo republiku.

Malí, kteří se zde sešli, si dětského mejdlíčka užívali. Oslava to byla rozpustilá i při čtyřicetistupňovém vedru venku, dětský koutek a část restaurace určená dětem byla příjemná ochlazená oáza pro děti i jejich rodiče. Bohatý raut, který restaurace nachystala, vymodeloval dětem boule za ušima.

Ze známých osobností přišli pogratulovat napříkladBořek Slezáček se ženou Žanetou a synem Koljou, Zuza Belohorcová, malá Salminka usnula horkem dvě minuty před začátkem, takže si oslavu ani příliš neužila, Petr Vágner se synem a obrovskou skládačkou Bořka Stavitele a mnoho dalších známých tváří.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, míč, slavné děti, Děti slavných, narozeniny, Bořek Slezáček, Krist, Argentina, Narození, Borka, Křtiny, Bořek, Kris, Malá opička, Petr Vágner, Mícha, Evita