Maminka.czGalerie

Co dělají hračky, když se nedíváte? U téhle galerie se zasmějete s dětmi

redakce 28.  8.  2021
Znají vaši potomci postavičky na fotkách v galerii? Troufáme si tvrdit, že ano. Ale nejspíše je nenapadlo, co všechno by mohly podnikat, když zrovna nezažívají svoje známá dobrodružství. Podívejte se, jak je nafotil Mitchel Wu, pro něhož se jeho koníček nakonec stal prací, která ho živí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víte, co dělají hrdinové Star Wars, když mají po práci? Zajdou si na pivo a grilovačku. Sponge Bob dává přednost blbnutí s vodou a hrdinové filmů Toy Story zase jízdě po zábradlí. 

Fotograf z Los Angeles Mitchel Wu původně fotil smyšlené příběhy se slavnými filmovými postavičkami pro své potěšení, ale nakonec se to pro něj stalo obživou. Najala si ho společnost Disney, aby pro ni nafotil smyšlené scény s ikonickými hrdiny ze sérií Star Wars nebo Toy Story. 

Úspěch se dostavil, takže Mitchel mohl zanechat své práce svatebního fotografa. Jeho fotky jsou sice statické, ale díky efektům, jako je stříkající kapalina, použití Photoshopu a dramatické vystavění, vytváří iluzi pohyblivého filmu. 

Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit
Kdy je nejlepší čas na dítě? Možná o dost později, než si myslíte
Témata: Galerie, Předškolák, Školák, Hry pro děti, Hračky pro děti, Váš domov, Za zábavou, Vaš, Gal, Mitchel, Postavička, Koníček, Disney, Toy Story, Dobrodružství, Potomek, Photoshop, Film, Hračky, Fotka, Hráč, Kapalina, Star Wars, Fotograf, Hračky na Heureka.cz