Maminka.czSlavní rodiče

Co měly královské děti oblečené na svatbě Pippy? A proč George plakal?

redakce 21.  5.  2017
Stejně jako vévodkyně Kate, tak také její děti jsou pod drobnohledem veřejnosti, kterou zajímají všechny detaily z jejich života.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Každý outfit, který si vévodkyně Kate obleče, je hned vyprodaný. V Británii se tomu říká dokonce tzv. Kate efekt. Kdykoliv se totiž Kate objeví v něčem na veřejnosti, do několika hodin je daný kousek totálně vyprodaný. A velmi podobně jsou na tom její děti. Mnoho rodičů nejen v Británii chce totiž děti obléknout do totéžného oblečení.

Proto nikoho nepřekvapí, že všechny zajímalo, odkud pochází oblečení, které na sobě měli George s Charlotte na včerejší svatbě tetičky Pippy.

Podívejte se na první fotky družičky Charlotte a pážete George na svatbě Pippy

Podle deníku Mirror měly královské děti na sobě oblečení vyrobené na zákazku navržené španělskou značkou Pepa & Co, která se specializuje na oblečení pro děti.

Tříletý George měl na sobě stejně jako ostatní pážata bílou košili  s dlouhým rukávem, límečkem a dvojitou řadou knoflíků. K tomu oblékli šortky pod kolena v barvě šalvějových lístků.

Charlotte, která nedávno oslavila své 2. narozeniny, měla na sobě rozkošnou květinovou čelenku a bílé šatičky ovázané stuhou v barvě šatů, které měla na sobě její maminka Kate.

George na svatbě plakal

Zahraniční média si všimla, že princ George měl na svatbě své tety Pippy, která se provdala za Jamese Matthewse, slabou chvilku, kdy se neudržel a plakal.

Po obřadu si nešlo nevšimnout, že George už má všeho dost. A když mu potom Kate, která měla děti během obřadu na starost, domlouvala, už to nevydržel a rozplakal se.

Naštěstí za chvíli ho to přešlo a už byl opět veselý. Kate už několik dní před obřadem vyjádřila obavu z toho, jak její děti svatbu zvládnou. Podle všech ale obstáli na jedničku.

Ruku na srdce, které tříleté a dvouleté dítě by zvládlo takto náročný úkol na svatbě jen s úsměvem na tváři. Navíc obklopené spoustou neznámých lidí a fotografů. To by bylo moc i na dospělého...

Podívejte se na více fotek zde:

Video: Podívejte se na záběry z příjezdu Pippy na svatbu

Připomeňte si také svatbu Kate a Williama

Po čem touží královské děti? George chce šermovat, Charlotte jezdit na koni
GALERIE: Kate slaví 35 let. Podívejte se na snímky vévodkyně, jak ji neznáte
GALERIE: Princ George už má tři roky. Podívejte se, jak vyrostl

 

 

Témata: Děti, Slavní rodiče, Král, Španělsko, George, Mirror, Pepa, Knoflík, Fashion, Plak, Georg, Dlouhý rukáv, Náročný úkol, Matthews, Obřad