Maminka.czHoroskopy

Co předpovídají hvězdy vašim dětem v květnu?

redakce 1.  5.  2018
Květen patří Blížencům. Slunce vstoupí do znamení Blíženců v pondělí 21. května. Děti narozené v tomto znamení jsou všestranně nadané, inteligentní a bystré. Mají také řečnické nadání, ve kterém je podporuje vládce znamení – planeta Merkur. Dalším znamením, které bude mít vliv během května, je Býk, kterým planeta Merkur projde 13. května. Orgánem měsíce je srdce. Podpořte děti v tom, aby naslouchaly svému srdci, aby se věnovaly tomu, co je s nimi v souladu. Podpořte v nich jejich talent a potenciál, se kterým se narodily.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

BERAN 21. března –​ 20. dubna

Beránci budou mít květen aktivní a vše se jim bude dařit.  Svůj volný čas budou chtít trávit nejvíce venku, při sportu nebo s kamarády. I když občas zanedbají své povinnosti, rychle vše doženou.

VIDEO: Horoskop lásky pro Berana: Jaké znamení se k němu hodí

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, Deštivý den, Váha, Zdravé sebevědomí, Blíženec, Vaš, Narozené dítě, Srdeční záležitost, Víkendový pobyt, Znamení, Tvůrčí činnost, Střelec, Nový koníček, Planeta, Celodenní výlet, Radost, Merkur, Druhý polovina, Deštivé počasí, Květen, Květ, Volný čas