Maminka.czRecepty

Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

26. 11. 2016
Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Témata: Recepty, Tenký plát, Rozpuštěné máslo, Pohoštění, Linecké cukroví, Víkend, Uzené maso, Nádivka, Žloutek, Zbylý cukr

Mohlo by vás zajímat
První pomoc při píchnutí vosou nebo včelou? Chlazení a antihistaminika
Sex po porodu: Tohle jste možná vůbec nevěděli!
Děti nechtějí k prarodičům. Jsou moc přísní, stěžují si!
Máte tolik cuket, že nevíte, co s nimi? Zkuste naše skvělé recepty

Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

  

Předplatné

Aktuální číslo časopisu