Maminka.czRecepty

Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

26. 11. 2016
Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Témata: Recepty, Kastrol, Nádivka, Rozpuštěné máslo, Žloutek, Zbylý cukr, Víkend, Tenký plát, Uzené maso, Linecké cukroví, Pohoštění

Mohlo by vás zajímat
Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často
To s námi bude už navždy?! Tyhle děti vůbec nejsou nadšené ze sourozence
Zimní děti versus ty letní: Datum narození ovlivňuje zdraví i charakter
Růstový spurt: Období nenasytného kojence vás potká několikrát
Tahle sexy plus size modelka Hilda vás pobaví. A třeba se i poznáte
Pravda o mateřství? Vypadá přesně takhle, ukazují statečné mámy
Dceru nebudeme učit ani uzbecky, ani romsky, říká Monika Bagárová
9krát o bolestech břicha v těhotenství. Víte, co která bolest znamená?
To byla ostuda! Účesy, s nimiž už byste dneska mezi lidi nevylezli

Horoskopy

Beran V polovině pracovního týdne už máte požadavků nabručeného šéfa plné zuby a těšíte se na dny volna.…

Jména pro děti

Největší výběr jmen.

Dnes má svátek: Drahoslava, Leticie





Aktuální vydání

Aktuální číslo časopisu

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

  

Výhodné předplatné

Objednat předplatné