Maminka.czRecepty

Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

Recepty.cz 26.  11.  2016
Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Témata: Recepty, TAK, Vik, Víkend, Uzené maso, Linecké cukroví, Drobenka, Uzené, Nádivka, Sla, Zbylý cukr, Žloutek, Rozpuštěné máslo, Tenký plát, Pohoštění, Kastrol