Maminka.czRecepty

Co vařit o víkendu? A co takhle uzené a k tomu něco sladkého?

Čeká nás první adventní víkend, kdy už mnoho z nás začíná s pečením cukroví. Přinášíme proto tip na výborný oběd, který ocení muži, a potom tři sladké dobroty.
26. 11. 2016

Uzené maso s fazolovou kaší a šafránovou omáčkou

Klepněte pro větší obrázek

Slité fazole zalijte čerstvou vodou a uvařte je (nejlépe se saturejkou) doměkka. Sceďte je a prolisujte nebo rozmixujte. Promíchejte s máslem a mlékem na hustější kaši. Ochuťte. Podávejte k uzenému masu se šafránovou omáčkou. Přečtěte si celý recept.

Témata: Recepty, Rozpuštěné máslo, Žloutek, Tenký plát
Přidat příspěvek
Komentáře k článku
Mohlo by vás zajímat
Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě
Právě dnes vychází říjnová Maminka. Na titulce s Michaelou Tomešovou
Vévodkyně Kate:  Je důležité, aby rodiče mluvili s dětmi o svých pocitech
Neobvyklé trápení: Moje dcerka má knírek

Registrace

Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.

Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.

Newsletter

Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.

 

Předplatné

Aktuální číslo časopisu