Maminka.czDěti

COOL SCIENCE: SADY PRO MALÉ VĚDCE OD TM TOYS

Reklama 2.  11.  2017
COOL SCIENCE je unikátní koncept experimentálních sad pro předškoláky, která nejmladším dětem umožňuje prozkoumat svět vědy a experimentů. Sady jsou obsahem a složením přizpůsobené dětem od 3 let.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Série hraček COOL SCIENCE je skvělá zábava, která uvádí děti do světa vědy a experimentů. Sérii tvoří 5 různých sad: Odstředivka, Váha, Mikroskop, Bunsenův kahan, Teleskop. Sady umožňují hrát si na pozorování oblohy a denně nás obklopujících předmětů. Rozvíjí manuální dovednosti, povzbuzují dětskou zvídavost a seznamují s fungováním základních vědeckých přístrojů.

Rozvíjejí motorické dovednosti: Rozvoj motorické dovednosti a také koordinace oko-ruka. Díky tomu jsou děti připraveny na učení základních činností, jako je např. psaní.

Procvičují koncentraci: Dovednost soustředit pozornost na prováděný pokus je ideální cvičení, umožňující získat schopnost učení a zapamatování znalostí. Problémy s nedostatečným soustředěním jsou častou příčinou slabšího prospěchu ve škole.

Vnímání: Díky srozumitelným návodům děti snadno zvládnou stanovené úkoly. Nemusí ztrácet energii na zapamatování pravidel nebo znalostí. Sady COOL SCIENCE jsou stoprocentní zábavou, proto učení a objevování např. fyzikálních zákonů bude pro ně dobrodružstvím a výzvou a také je motivuje k prohlubování těchto znalostí v budoucnu. Je to určitě dobrý start pro malé, vášnivé vědce.

Tvořivost: Pokusy byly připraveny tak, aby ponechaly dětem prostor pro provádění vlastních pokusů a pozorování. Mohou tedy objevit nové jevy svým způsobem, což je pro děti důležitým podnětem k další zábavě.

Dovednost týmové práce: Pokusy v našich vědeckých sadách byly připraveny tak, aby se jich mohly účastnit také skupiny dětí. Díky tomu předškoláci trénují dovednost spolupráce ve větším týmu.

COOL SCIENCE jsou hračky a také výukové pomůcky. Jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi tak i pro mateřské školky a zájmové kroužky pro menší děti.

Více informaci najdete na www.coolscience.eu

 

 

Témata: Děti, Předškolák, Školák

Video