Maminka.czKrálovská rodina

Čtvrté dítě? Princ William už další nechce, prozradila vévodkyně Kate. Proč?

Simona Procházková 8.  5.  2021
Naše rodina je kompletní, dalšího potomka už opravdu neplánujeme, svěřila se před nedávnem vévodkyně Kate. Ačkoli prý toužila po velké rodině a chtěla až šest dětí, tento sen se jí už nevyplní. Budoucí britský král je toho názoru, že tři ratolesti stačí, a řekl rezolutní „ne“.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Otázky na téma, zda a kdy se vévodkyni Kate a princi Williamovi narodí ještě další královský potomek, a spekulace, zda náhodou není vévodkyně v jiném stavu, se objevovaly v médiích poměrně často. Kate ovšem před časem otevřeně přiznala, že čtvrté dítě není v plánu, jelikož její manžel a následník britského trůnu, princ William, rozhodl, že tři ratolesti jsou dost.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

„Je velmi nepravděpodobné, že bych se někdy v budoucnu stala čtyřnásobnou maminkou, i když bych se tomu vůbec nebránila. Pokaždé, když vidím nádherné, roztomilé miminko, přepadne mě na chvilku smutek. Miluji děti, jsou to úžasné bytosti a je nádherné vidět je vyrůstat. Princ William ale už žádné další nechce. Trošku se asi bojí a nemyslím si, že by se nechal přemluvit,“ přiznala vévodkyně Kate na jednom ze setkání královského páru se členy charitativní komunitní skupiny v Bradfordu.

Podle některých zdrojů nestojí za tímto definitivním rozhodnutím jen obavy prince Williama, příčinou můžou být rovněž zdravotní důvody. Během všech svých těhotenství trpěla Kate mimořádně silnými a těžkými nevolnostmi, kvůli kterým byla dokonce několikrát hospitalizována. Po třech porodech jí navíc údajně pronásledují blíže nespecifikované zdravotní obtíže.

Kate Middleton a princ William, vévodkyně a vévoda z Cambridge, jsou rodiči dvou synů, prince George (7) a Louise (3), a dcery, princezny Charlotte (6).

FOTO: Instagram

Princezna Charlotte slaví osmé narozeniny. Miluje pizzu, balet a umí se pěkně vztekat. Podívejte se do galerie na nové fotky
Vévodkyně Kate přiznala, že ji domácí výuka dětí vyčerpává a nezvládá matematiku
Děti patří ven! Vévodkyně Kate navrhla stylové hřiště pro celou rodinu
Témata: Galerie, Rodina, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, Královská rodina, slavné děti, Princ William, Domácí výuka, Matematik, Vévodkyně Kate, Archiem, William, Harry, Děti, Potomek, Kate, Meghan, George, Charlotte, Kate Middleton, Ratolest, Následník, Vévodkyně, Britský král