Maminka.czSlavní tatínci

Čtyřnásobný táta zpěvák Ricky Martin po obvinění z incestu: Bylo to tak bolestivé, tohle bych nikomu nepřál!

Dita Mrázková 22.  8.  2022
Srdce portorického krasavce sice patří muži, fanynek má ale pořád požehnaně. A to i po kauze, kdy ho z incestního vztahu nařkl jeho vlastní synovec. V nejbolestnější fázi, kdy čekal na rozsudek, se upřel ke svým čtyřem dětem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ještě před tím, než se autor nesmrtelného hitu Livin´la Vida Loca rozhodl pro náhradní mateřství, vyjádřil svou lásku k dětem a touhu rozšířit svou rodinu – jeho babička prý měla 14 dětí. "Rád bych měl v budoucnu mnoho vnoučat a každou neděli plnou rodiny, ale víte – musíme vidět, co se stane. Jsou chvíle, kdy chci dalších deset, a pak jsou rána, kdy všichni pláčou a já si říkám: 'OK, možná jsme v pohodě v šesti.'"

VIDEO: Markéta Konvičková pro časopis Maminka

Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef se vzali v roce 2018 a vychovávají spolu čtyři děti. Třináctiletá dvojčata Matea a Valentina, tříletou dceru Luciu a dvouletého syna Renna, které jim odnosily náhradní matky.

"Mnoho let jsem snil o tom, že budu otcem, a mnohokrát, mnohokrát jsem prošel truchlícím procesem, že jsem gay a že nebudu schopen se jím stát. Možnost adopce je krásná, ale bohužel pro homosexuální muže je to v některých zemích pořád ještě tabu. I to byl důvod, proč jsme se s Jwanem rozhodli pro náhradní mateřství," nechal se slyšet zpěvák.

Nedávno ovšem musel čelit hodně nepříjemné události. Jeho jednadvacetiletý synovec Dennis ho obvinil z několik měsíců trvajícího incestu i fyzického napadení. Nedávno ale padl verdikt soudu: Ricky je nevinen. Mladý muž, který svého slavného strýce obvinil, prý trpí duševní poruchou.

Rickyho reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "Díky Bohu, že se tato tvrzení ukázala jako nepravdivá, ale řeknu vám pravdu. Bylo to tak bolestivé a zničující pro mě, pro mou rodinu i pro mé přátele! Nikomu tohle nepřeji!"

Na svého synovce nezanevřel a popřál mu, aby našel pomoc, začal nový život plný lásky a radosti a nikomu už neublížil.

Z nejhoršího se tak Ricky otřepal a nedávno na svém Instagramu sdílel fotografii s dcerou Luciou při dovádění na pláži.

"Tato krásná opálená dívka plní mé sny. Lucia Martin-Yosef, světlo mých očí, moje inspirace, moje motivace. Jsi hlavou domu a jsme rádi, že tě máme. Miluji tě celým svým srdcem," vyznal se pyšný táta.

Témata: Děti, Láska a vztahy, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Chování a vztahy, Instagram, Sex, Syn, Dcera, Dvojčata, Adopce, nahradní mateřství, Otcové, incest, zpěvák, sexuální napadení, Náhradní matka, Lucia, obvinění, poměr, Ricky Martin

Video