Maminka.czSlavní rodiče

Další těhotenský pozdrav z Malediv. Tentokrát se pochlubila Veronika Kopřivová

Simona Formánková 10.  2.  2021
Vypadá to, že rok 2021 bude bohatý na přírůstky v rodinách známých osobností. Oznámení těhotenství chodí jedno za druhým a zatím neberou konce. Dnes se fotkou s bříškem pochlubila modelka Veronika Kopřivová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra tráví dovolenou na slunných Maledivách se svým přítelem, modelem Miroslavem Dubovickým. Přesto, že jejich vztah procházel různými fázemi vývoje, kdy se partneři scházeli a rozcházeli, teď září štěstím. 

Modelka prozradila, že už je v 21. týdnu těhotenství a požehnaný stav si moc užívá. "Nesmírně se těším na novou životní roli, až BUDU MÁMA." A nezapomněla také pochválit svého partnera: "S jistotou vím, že Mirek bude ten nejlepší táta, kterého jsem si mohla pro naše děťátko přát." 

I budoucí otec se pochlubil s radostnou novinou na svých sociálních sítích, napsal: "Ano, budeme rodina!! Já mám v životě štěstí, že mám skvělou rodinu a úžasnou partnerku, která mi za pár měsíců to největší štěstí přivede na svět." Hashtagem #tyVoleJaBuduTata pouze potvrdil, že se na miminko opravdu těší. Nakonec dodal, že je hrdý, že maminkou jejich potomka je právě Veronika, protože bude ta nejlepší. 

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová je těhotná! Pozdrav z dovolené
Další z 3v1 čeká dítě! Martina Pártlová otěhotněla stejně jako Nikol Štíbrová
Budu mít doma tři chlapy, prozradila těhotná Nikol Štíbrová pohlaví dítěte
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Rodina, Seriál Ulice, Jaromír Jágr, Veronika, Martina Pártlová, Pozdrav, Modelka, Kopr, Bříško, Veronika Kopřivová, Pár měsíců, Fotka, Miroslav Dubovickým, Přírůstek, Vero, Patricie, Známá osobnost, Maledivy