Maminka.czVaše příběhy

Dana (48 let): „To je omyl. Já přece nemám holčičku, ale chlapečka!“

Martina Machová 20.  6.  2017
Místo očekávaného syna přinesli Daně na pokoj po císaři dceru. Byla přesvědčená, že jde o omyl.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Včera to bylo přesně 15 let, co se mi narodila Karolínka, které celá rodina od jejího narození říká Karle. Důvod je jednoduchý; celé těhotenství mně lékaři tvrdili, že čekám syna.

Manžel, který je o 15 let starší a z předchozího vztahu neměl děti, byl blahem bez sebe – jméno i příjmení, jež se v jejich rozvětveném klanu předávalo z otce na syna, bude zachováno pro další generace!

Je to kluk! Podívejte se na neuvěřitelnou reakci mámy, která očekávala holku

Není tedy divu, že mě muž celé mé rizikové těhotenství doslova nosil na rukou, až jsem si říkala, že nebýt toho obrovského pupku a nohou jako dvě po okraj naplněné konve, tak bych těhotenství klidně protáhla o další měsíc.

Náš „Karel“ měl ale jiný názor! Asi se nemohl dočkat, až si z nás poprvé pořádně vystřelí. A tak se narodil za poměrně dramatických okolností tři neděle před termínem.

Témata: Těhotenství, Porod, Miminko, Vaše příběhy, Chlapec, Pohlaví miminka, Omyl, Mladá slečna, Pochybení, Druhý den, Největší parťák, Devátý měsíc, Daň, Sestřička, Let, Chlap, Bílý vlas, Parťák, Kontrolní ultrazvuk, Měsíc těhotenství, Útlý věk, Celá rodina, Vnuk, Chudák, Dán