Maminka.czVánoce 2017

Dárek pro kamarádku? Co takhle diář, praktický a originální dárek v jednom

Markéta Novák Matějková 14.  11.  2017
Nevíte, co pořídit svým přátelům pod vánoční stromeček? A co takhle orginální diář? Nemusí se však jednat jen o ryze praktický dárek, nabídka diářů je nepřeberná, takže vybírat můžete i originálnější kousky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Proč papírový diář?

Pokud patříte mezi ty, kteří dávají stále přednost ručně psaným poznámkám před elektronickými pomocníky, pak určitě nedáte dopustit na klasický diář.  Papírový diář vám sice nezazvoní, aby vám připomenul důležitou schůzku nebo návštěvu lékaře, ale zase má své kouzlo.

Navíc se vám u klasického diáře nestane, že se vybije. Diář často vyjadřuje naši osobnost a je velmi populárním doplňkem. Pokud si tedy lámete hlavu, co pořídit své kamarádce k Vánocům, diářem určitě nešlápnete vedle.

Vybírat můžete diáře týdenní, denní nebo měsíční. Záleží jen na osobnosti obdarovaného... My jsme pro vás vybrali 8  diářů, které nás v redakci oslovily.

Rok podle Dary 2018

Klepněte pro větší obrázek

Týdenní diář Rok podle Dary 2018 navazuje na velký úspěch předchozího vydání. Známá zpěvačka Dara Rolins vytvořila pro své fanynky a fanoušky nového průvodce zdravým životním stylem, ve kterém najdou vyzkoušené návody, jak dosáhnout harmonie, rovnováhy a pocitu spokojenosti.

V průběhu celého roku autorka v diáři představuje další rady, tipy a své postřehy. Texty jsou napsané s nadhledem, srozumitelnou formou a jsou doplněny o atraktivní fotografie.

Těšit se můžete na nové „vychytávky“ jako například nepostradatelné zrcátko a sadu motivačních samolepek. Nechte se každý den inspirovat Darou na cestě ke spokojenému životu, s tímto motivačním diářem se vám to podaří.

Diář je ideálním dárkem pro aktivní kamarádku, která ocení i krásné balení s uzavíráním na gumičku. Bonusem je zrcátko a sada motivačních samolepek.

Jóga diář 2018

Klepněte pro větší obrázek

Věnujete se józe a vedete si záznamy? Použijte jako pomůcku náš diář, kde najdete cviky na každý týden.

V tomto krásném diáři, který má také uzavírání na gumičku, najdete mimo jiné také přehled jogínských cviků i jejich grafické znázornění. Nechybí ani kapsa na vizitky nebo místo na vlastní poznámky.


Nový lunární magnetický diář 2018

Klepněte pro větší obrázek

Tento diář potěší všechny ty, kteří se zajímají o astrologii a mají rádi přehled o jednotlivých fázích měsíce. Kapesní týdenní diář obsahuje osm obrázků, kapsu na vizitky a magnet na zavření s oblíbeným Josefem Ladou na přední straně.

Na další diáře se podívejte do galerie.

VIDEO: Chcete mít za rok postavičku jako Dara Rolins? Víme jak na to

Perníčkový, z toaletních rolí nebo jako kapsář. Vyrobte dětem adventní kalendář
Vánoce slavných maminek: Která dává dětem měkké dárky a která věří na Ježíška?
VIDEO: To musíte vidět. Jak zabalit dárek v 15 vteřinách
Témata: Dárek, Dara Rolins, Vánoce 2017, Spokojený život, Josef Lada, Známá zpěvačka, Kamarádka, Vteřina, Originál, Vánoční stromeček, Diář, TAK, ORIGINAL, Originální kousek, Jed, Jogín, Zavření, Ori, Snoo, Sada, Originální dárek, Praktický dárek, Přední strana, Tipy na dárky na Heureka.cz