Maminka.czPrezentace klienta

Dárky, které nezruinují vaši peněženku

Reklama 17.  11.  2021
Vánoce nejsou jen svátky klidu a míru, patří k nim také obdarovávat své blízké. Mnozí z nás se děsí podívat po nákupu dárků na účet. Máme pro vás typy na dárky, které potěší a nejsou drahé!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Buďte kreativní

Jak nejlépe vyjádřit lásku a porozumění než dárkem, který bude perfektně vystihovat osobnost obdarovávaného? Co třeba udělat balíček 4 odstínů laků na nehty. Odstíny můžete vybrat podle ročního období, podle vaší aktuální nálady, nebo se můžete důkladně zamyslet a pomocí barev vyjádřit osobnost maminky, tetičky nebo přítelkyně. Pár rad ohledně řeči barev. Červená a rudá vyjadřují vášeň a lásku. Zlatá znamená hojnost, bohatství, ale také velkorysost a šlechetnost. Černá barva nás chrání, je symbolem konce i začátku, působí velice formálně a často ji chápeme jako známku autority a moci. Fialová symbolizuje odvahu, inteligenci a kreativitu. Už víte, jakou barvou potěšíte?

Klepněte pro větší obrázek

Smyslné oční stíny

Každou ženu, která se ráda líčí, potěší paletka očních stínů. Existuje jich velké množství druhů, ale čím víc funkcí paletka má, tím více za ni většinou zaplatíte. Paletka Big Face od Gabriella Salvete v sobě kombinuje 8 očních stínů v zemitých barvách s texturou matnou, lesklou, metalickou i třpytivou. Název Big Face ale napovídá, že se nebude jednat pouze o oční stíny. V paletce najdeme i bronzer a rozjasňovač. Kombinace odstínů umožňuje decentní denní i smyslné večerní líčení.

Klepněte pro větší obrázek

Na cesty vždy připraven!

Při cestování často pobalíme produkty a doplňky, které běžně používáme doma. Poté nás mrzí, že při cestě letadlem došlo k jejich poškození, nebo jsme je zapomněli při odjezdu na zrcadle v hotelové koupelně. Za nás je nejlepším řešením mít zvlášť na cesty speciální sadu štětců v praktickém pouzdru, které zabrání jejich poškození a zároveň, pokud je náhodou někde zapomenete, víte, že doma budou čekat štětce „domácí“.

Klepněte pro větší obrázek

Při balení se kreativitě meze nekladou

Nebaví vás klasické balení vánočních dárků? Přijde vám náročné a fádní? Přicházíme s řešením! Co třeba použít originální kosmetickou tašku, která nejen dobře vypadá, ale také bude mít své využití i po rozbalení dárku! Do tašky dejte některé z námi doporučovaných produktů, nebo si vyberte ze široké nabídky na elnino.cz. Věříme, že tyto Vánoce budou klidné, pohodové, a hlavně za ně neutratíme několikaměsíční výplatu!

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Prezentace klienta, Vánoce, Reklama