Maminka.czDěti slavných

Dcera Angeliny Jolie a Brada Pitta Shiloh: Na fotce ji nepoznáte! Z "kluka" je šarmantní teenagerka

Dita Mrázková 27.  4.  2022
Žádné ze šesti dětí slavného páru "Brangelina" nebylo předmětem spekulací víc než Shiloh. Rozkošná dívenka s plnými rty rostla čím dál víc do klučičí podoby. Odmítala nosit šaty a cokoliv dívčího bylo pro ni utrpením. Jenže se stal malý zázrak. Aktuální fotografie patnáctileté dívky jsou toho důkazem!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se Shiloh narodila, její rodiče byli právě nejžhavějším párem v Hollywoodu. Angelina a Brad měli už tři adoptované děti, příchod jejich prvního biologického potomka tak netrpělivě očekával celý svět.

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Brad a Jennifer vs. Brad a Angelina

27. května 2006 porodila jedna z nejatraktivnějších hereček daleko od luxusní čtvrti v Los Angeles, kde s rodinou žila. Shiloh se narodila v Namibii, v zemi, kterou Angelina miluje. Do chudého afrického státu musel přiletět i hereččin porodník, hned po něm dorazil i zbytek rodiny.

Malá Shiloh se začala od typických roztomilých holčiček velmi rychle odlišovat. Ve dvou letech si například vybrala nové jméno. Její otec svěřil moderátorce Oprah Winfrey, že Shiloh byla zamilovaná do filmu Peter Pan a trvala na tom, aby ji všichni oslovovali jménem jednoho z hrdinů filmu: "Johne."

Když jí bylo osm, stala se oddanou fotbalovou hráčkou. Hrála ve stejném týmu jako její starší sestra Zahara a fotbal byl její vášní.

GALERIE: Angelina Jolie a jejích šest dětí v proměnách času. Vůbec se nezměnila?!

Po celá léta se od svých sourozenců odlišovala tím, že dávala přednost oblékání se do tradičně chlapeckého oblečení. Odborníci přes dětskou duši se lehce znepokojovali, rodiče za svou dcerou ale stáli. "Myslím, že její rozhodnutí jsou fascinující," řekla Angelina v jednom rozhovoru o své tehdy čtyřleté dceři. "Nikdy jsem nebyla ten typ rodiče, který by své dítě nutil, aby bylo něčím, čím není. Společnost se má ještě hodně co učit, pokud jde o způsob, jakým se navzájem soudí a označuje. Máme před sebou ještě dlouhou cestu..."

Když se hvězdný pár rozváděl, nikdo rozvod neprožíval tolik jako Shiloh. Ani adoptované sourozence, ani její vlastní – dvojčata Vivienne a Knox – odloučení rodičů tolik nezasáhlo. Důvodem prý bylo, že Shiloh je nejcitlivější ze všech dětí Brada a Angeliny. Na veřejnost údajně prosákla zpráva ze soukromí rodiny, že Shiloh si svou frustraci vybíjela na svých sourozencích tím, že je bila.

Za měsíc oslaví mladá dáma šestnáctiny a zdá se, že prošla za tu dobu obrovskou proměnou. Místo fotbalu se věnuje tanci, pánské obleky vyměnila za sexy šaty a přidala i svůdné líčení. Tím vším šokovala na jedné filmové premiéře, kam dorazila spolu se sourozenci a svou matkou.

Ze zakaboněného "kluka" se stala atraktivní dívka (tolik podobná své matce), která by mohla dobýt svět filmu i modelingu levou zadní. Tak uvidíme, kam její další kroky nakonec povedou.

Témata: Porod, Slavní rodiče, Rodina, Životy slavných, Instagram, Dvojčata, Dcera, Rodiče, Děti slavných, Shiloh Jolie-Pitt, Šaty, Angelina Jolie, Afrika, ikona, tanec, Brad Pitt, Vivienne, Knox, Oprah Winfrey, proměna, Namibie, Zahara, BRAD A ANGELINA, Hollywood, Angelina