Maminka.czSlavné maminky

Dcera krásné moderátorky se těší na sourozence. Bude to sestřička?

Simona Formánková 30.  4.  2021
Moderátorka Iveta Lutovská oznámila před pár týdny radostnou novinu a pochlubila se na sociálních sítích těhotenským bříškem. Maminka se na druhého potomka už moc těší. Sourozence se už nemůže dočkat ani sedmiletá Anetka, která prozatím vyrůstala jako jedináček.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Přestože je Iveta už v 6. měsíci těhotenství, energie má stále na rozdávání. Nepolevila ani v pracovních povinnostech. Proto ji stále můžeme vídat na televizních obrazovkách. Volný čas ale tráví se svojí rodinou, hlavně dcerou Anetkou, která se na sourozence už moc těší. Maminku tak stále zásobuje obrázky s miminkem. S jedním takovým se moderátorka pochlubila i na svém Instagramu. "Takové dárečky dostávám od Anetky poslední dobou hodně často – už se tak těší," dodala k fotce Iveta. 

Video: Iveta Vítová : Druhé miminko už máme naplánované

Vzhledem k barevnému ztvárnění přání, které bylo celé v růžové barvě, se pod příspěvkem objevily spekulace, zda už ví pohlaví miminka. "To víte, Ivetko, sestřička se nenarodí každý den," napsal pozorný fanoušek. I sama moderátorka v jiném z příspěvků naznačila, že by se mohlo jednat o holčičku. K 3D fotografii z ultrazvuku napsala: "Můj malý zázrak, který vypadá úplně stejně jako tehdy Aný. Budu mít stejné miminko, ale snad víc spavé." Zda je druhé miminko opravdu holčička, však moderátorka s jistotou zatím nepotvrdila. 

Zdroj: Instagram

Krásná moderátorka Televizních novin Iveta Vítová je podruhé těhotná
Iveta Vítová: „Uplatňuji metodu cukru a biče, která podle mě funguje“
Iveta Vítová vypadá 4 týdny po porodu úžasně. Pyšní se naditým dekoltem
Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Dcera, Sourozenci, Sociální sítě, Moderátor, Moderátorka, Anetka, Mód, Iveta Vítová, Spekulace, Maminka, Sestřička, Jedináček, Iveta Lutovská, Dekolt

Video