Maminka.czSlavné maminky

Dechberoucí krása: Rumer Willis sdílela intimní fotky z domácího porodu s maminkou Demi Moore po boku

Vanda Stöckbauerová 19.  5.  2023
Herečka Rumer Willis, nejstarší dcera Bruce Willise a Demi Moore, v dubnu přivítala na svět prvorozenou dceru Louettu. V neděli si připomněla svůj první Den matek sérií intimních fotek z domácího porodu, u kterého měla nejen svou milovanou mámu, ale i sestry. A připojila dojemné vyznání…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Některé hollywoodské hvězdy své soukromí úzkostlivě tají, jiné jdou doslova s kůží na trh a otevřeně sdílejí intimní fotky z rodinného alba. Herečka Rumer Willis (34) patří rozhodně do druhé skupiny. V neděli na počest oslavy Dne matek na Instagramu zveřejnila dva příspěvky. V jednom oslavovala novorozenou dcerku a ve druhém vzdávala hold své mámě Demi Moore.

VIDEO: Ikonické scény Demi Moore

Herečka Rumer Willis, která je v USA známá také díky výhře v reality show Dancing with the Stars, se svěřila se svými pocity ze zázraku zrození nového života, který prožila s mámou po boku. "To, že s tebou mohu oslavit tento den, se nedá popsat slovy. Výsada kráčet na cestě mateřstvím s tebou po mém boku, abys mě podporovala a vedla, je něco, o čem jsem jen snila," napsala s odkazem na Demi Moore. "Děkuji ti, žes mi pomohla projít porodem, o kterém jsem snila. Konečně jsem doopravdy pochopila hloubku lásky, kterou ke mně a mým sestrám chováš, díky své vlastní nekonečné lásce, kterou chovám ke své dceři. Miluji tě, mami.“ Rumer dojemné vyznání spojila s polaroidovou fotkou, na které jako miminko leží vedle své mámy. A připojila i několik dalších fotografií z dubnového domácího porodu.

Demi Moore v neděli rovněž zveřejnila příspěvek. "Koloběh života," napsala pod krásnou černobílou fotku s vnučkou v náručí. A nutno podotknout, že slavná herečka vypadá skvěle. Určitě by nikdo netipoval, že v listopadu oslavila šedesátiny. 

Poslední příspěvek dne věnovala novopečená maminka Rumer své dceři. "Mé holčičce, mé nejcennější holčičce Lou. Celý život jsem na tebe čekala a snila o tobě. Jsi víc, než jsem si kdy dokázala představit. Změnila jsi můj život tím nejhlubším způsobem. Je mi ctí a výsadou být tvou matkou a vždycky pro tebe udělám všechno. Děkuji ti, že sis mě vybrala za svou mámu, děkuji ti, že jsi mi důvěřovala, že tě provedu tvým životem." Dojemné vyznání doprovázelo několik fotografií, první je krásná fotka z vany, herečka připojila i emocemi nabité snímky, na kterých ji rodina podporuje během porodu.

Rumer také poděkovala partnerovi Derekovi Thomasovi za jeho lásku a podporu. A slova díků patřila také sestrám Tallulah a Scout, které rovněž byly u porodu. "Mým sestrám, že jste byly u toho a sdílely se mnou okamžik, kdy jsem mohla přivést na svět svou holčičku. Moment, na který nikdy nezapomenu," napsala.

Herečka se už před časem svěřila, že plánuje přirozený porod doma a bez medikace. „Myslím, že jsem vždycky měla v plánu rodit přirozeně, bez léků. Jako porodila moje máma,“ nechala se slyšet. Její matka Demi Moore porodila všechny tři dcery doma. Ve svých pamětech uvedla, že musela dlouho hledat lékaře, který by schválil její porodní plán a nechtěl používat léky na zmírnění bolesti.

"Perfektní způsob, jak oslavit Den matek. Čtyři generace matek a dcer," sdílela v neděli aktuální rodinnou momentku Demi Moore.

Rumer Willis je maminkou! Rodila doma a před porodem propagovala masáže hráze
Témata: Slavné maminky, Instagram, Dcera, herečka, Domácí porod, Demi Moore, Bruce Willis, Rumer Willis, USA, Den matek, Tallulah, Scout, Fotka, Demi Mooreová, Máma, Intimní fotka