Maminka.czHoroskopy

Dědečkové podle horoskopu. Kdo se bude s vnoučaty mazlit, chodit na výstavy nebo je bude doučovat matematiku?

aši 27.  5.  2023
Dědečkové jsou pro vnoučata stejně důležití jako babičky. Někteří z nich dokonce babičky hravě trumfnou. Mají v sobě moudrost, kterou získali jako tátové, a také pochopení pro to, že dědečkové můžou tu a tam rozdávat pamlsky a dělat s dětmi to, co jejich rodiče nedělají. Ne všichni dědové jsou ale stejní. Co o nich říká astrologie?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani jsou vášniví dědečkové, kteří se rozhodně nebudou tvářit, že nemají žádné dědečkovské povinnosti. Objeví se na každém tréninku a na každém školním vystoupení. Váží si úspěchu a jako dědečkové o to víc, protože jsou zapálení pro rodinu. Berani jsou největšími fanoušky svých vnoučat.  

VIDEO: 4 živly v horoskopu u dětí

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Chcete dědečka, který ví, jak postavit dům na stromě nebo naučí děti, jak zasadit mrkev na zahrádce? Dědeček Býk to všechno zvládne levou zadní, a hlavně rád. Dědečkové Býci svou lásku projevují primárně učením. Milují svou rodinu a akceptují svou dědečkovskou roli.

Blíženci (21. května – 20. června)

Blíženci jsou známí tím, že jsou dobří ve všem, o co se pokoušejí. Rádi pomáhají svým vnoučatům učit se nové věci a rádi je berou do míst, kde můžou něco zajímavého vidět – třeba do muzeí nebo na výstavy.  Občas ale mají sklon k mlčenlivosti a potřebují klid, takže musíte děti ujistit, aby ve správný čas nechaly dědečka na pokoji. Jinak se dědeček Blíženec naštve a bude protivný.

Rak (21. června – 21. července)

Rak je šťastné rodinné znamení, takže dědové Raci jsou soucitní, starostliví a hluboce milující. Nenechte se však zmást. Mají také tendenci být trochu náladoví, zvláště když se necítí docenění. Jistě, nemusíte je neustále zahrnovat chválou, ale musíte jim dávat najevo, že vám na nich záleží.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hravý dědeček Lev jistě ví, jak udržet zábavu. S tímto znamením však musí být vnoučata opatrná. I když jsou Lvi dobrodružní, mají v sobě soutěživého ducha, který se často snaží ovládnout situaci. Člověče nezlob se bude chtít pokaždé dědeček vyhrát, protože je to prostě Lev. Je to ale hrdý děda, který je pyšný na každý úspěch vnoučat.

Děti podle horoskopu: Lvi. Skuteční páni džungle, kteří neuznávají autoritu a neodpouští lež

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento úžasný rodinný „plánovač“ dává rád všechny dohromady. I když od každého očekává hodně, a někdy až moc, opravdu velice rád vidí, jak se všichni od srdce baví a jsou spokojení. Být prarodičem nemusí být ale pro toto znamení snadné, protože o Pannách je známo, že jen nerady prosí někoho o pomoc. Navíc jsou trochu puntičkáři, což může vnoučatům lézt na nervy.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Znáte toho kouzelného dědečka, který má vždycky nějakou sladkost v kapse? Tak to je dědeček ve znamení Váhy. Zrozenci tohoto znamení rádi rozmazlují svou rodinu a v zájmu zachování spravedlivého a harmonického stavu, budou vždy připraveni vytáhnout z kapsy nějakou sladkost či pochoutku na smíření. Váhy jsou většinou mírumilovné, ale pokud dojde mezi vnoučaty ke rvačce, moc se jim nedaří spor urovnat.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Veselí a vášniví, takoví jsou Štíři. Moc dobře ví, jak uspořádat dětskou party a jak ji opepřit něčím originálním. Jejich lásce k rodině se prakticky nic nevyrovná, proto pro svá vnoučata udělají cokoli, i kdyby to znamenalo radit rodičům, co mají dělat. Nikdo nechce nevyžádané rady, ale dědečkové Štíři mívají pravdu, tak jim naslouchejte.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Střelci milují svou rodinu, ale moc se jim nedaří být emocionální a mazliví. I když to nejsou dědečkové, kteří by s vnoučata seděli na gauči a dívali se na pohádky, jsou úžasní v plánování výletů a procházek. Jsou to ti dědové, kteří svá vnoučata naučí jako první jezdit na kole, hrát fotbal nebo lyžovat. Rádi si s dětmi povídají a jsou skvělými posluchači.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Pomoc s domácími úkoly je možná to nejdůležitější, v čem je tento dědeček nejlepší. Kozorozi jsou velmi inteligentní a někdy bývají k vnoučatům chladnější. To jim ale nezazlívejte, bohatě to vynahrazují tím, že dokážou vyřešit všechny problémy vnoučat, zvláště pokud se týkají školy. Ať je to matematika, čeština nebo zeměpis, se vším si poradí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Toto znamení září kreativitou a fantazií. Je pravda, že Vodnáře může být trochu těžké připoutat, ale s malými dětmi jim to jde. Ať už jde o oblékání, zavazování tkaniček, stavění lega, cokoli, na co si vzpomenete, to vodnářští dědečkové zvládnou. Vnoučata taky velmi rádi učí, jak třídit odpad a proč je důležité pomáhat druhým.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby jsou jako kluzká ryba. Naučí své vnouče dostat se i z těch nejvíce kluzkých situací. Pro dědečky Ryby je klíčovou vlastností odolnost. Dědové Ryby učí svá vnoučata, aby se v životě co nejvíc snažila. A protože Ryby jsou empatické a citlivé, tihle dědové jsou skvělí i v mazlení na gauči po náročném dni.

Matky podle horoskopu: Jak vychovává Štír, Střelec, Váhy nebo Kozoroh?
Témata: Děti, Rodina, Výchova, Horoskopy, Rodiče, Babička, Prarodiče, astrologie, Kozoroh, Beran, Panna, Býk, Blíženec, Štír, Lev, Rak, Střelec, Vodnář, výstava, Děd, Matematika, Vnouče, Znamení, Horoskop, Zeměpis