Maminka.czŠkolák

Den dětí v Aquapalace Praha – připravte dětem moře zábavy

redakce 22.  5.  2013
První červen je bezesporu jedním z nejoblíbenějších dní v roce každého dítěte. Venku už je hezky a teplo a za dveřmi je konec školního roku a letní prázdniny. Na Den dětí panuje veselá nálada, děti se těší na dárky a šťastné chvíle plné zábavy a legrace strávené společně s rodiči a dalšími příbuznými…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud se vaše děti těší k moři, ale vy plánujete dovolenou až na konec léta … pokud se rády cachtají ve vodě, ale bojíte se sinic a jiných nepříjemností, které hrozí v rybnících … pokud máte ratolesti dovádivé a hravé, které milují skluzavky, tobogany a prolízačky… Neváhejte a vezměte je na jejich svátek do Aquapalace Praha!

Vodní svět se třemi paláci plnými čisté a teplé vody je skvělým místem, jak dětem dopřát dovádivé a dobrodružné odpoledne, na které budou vzpomínat ještě hodně dlouho. Všechny děti do 150 cm navíc budou mít vstup zdarma.

V Paláci pokladů najdouvrak pirátské lodi, vodní hřiště se skluzavkou, ale takébrouzdaliště a další vodní atrakce. Pro ty odvážnější čeká v Paláci dobrodružství šest tobogánů dlouhých 440 metrů, 3 klouzačky a tajemný spacebowl. Na Den dětí bude přichystána i speciální akce plná soutěží, her a doprovodných aktivit. Rodiče jistě ocení možnost odpočinku i sportovního vyžití v Paláci relaxu, kde si mohou zaplavat, zacvičit si aquaerobic či relaxovat ve vířivce.

Vodní svět Aquapalace Praha je velmi pestrý - nabízí nejen řadu atrakcí, ale i jedinečný vizuální zážitek z neméně pestrého světa v moři. S životem v hlubinách oceánů se mohou malí i velcí návštěvníci seznámit v unikátním Korálovém dómu se dvěma velkými mořskými akvárii. Za silným bezpečnostním sklem plují desítky druhů pestrobarevných rybiček, mořské hvězdice a mořští ježci. Aby byl zážitek dokonalý, mořskou faunu je možné pozorovat z bazénu, který je součástí Korálového dómu a je nejvyhřátější – má teplotu 31°C. V Aquapalace Praha nechybí ani dětský koutek a samozřejmě ani několik odpočíváren či dětská sauna.

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Kam s dětmi, Maminka cestuje, praha, Den dětí, Palác pokladů, Žába, Moře, Opatov, Speciální akce, Podrobný popis, Den, Práh, Palác relaxu, Aquapalace, Dobrodružné odpoledne, Vodní svět, Dětská sauna, Palác dobrodružství, Sauna, Aquapalace Praha