Maminka.czČasopis Maminka

Den matek jsme oslavili s VIP maminkami z titulních stran časopisu

redakce 10.  5.  2020
Na den matek si kytičku a malou pozornost zaslouží každá maminka. A pro naše maminky, které znáte z titulních stran, to platí dvojnásob. Ale posílat jim obligátní kytičku kurýrem nám přišlo příliš neosobní. Takže jsme se rozhodli, že je všechny tenhle čtvrtek navštívíme. Bylo to skvělé!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vázání květin si vzala na starosti naše produkční Eliška, která to s květinami umí (ostatně věneček a květinová koruna na titulní straně aktuálního čísla časopisu Maminka, to je její práce).
 
 
Naše brand manažerka Jana sehnala pro VIP maminky vonnou svíčku od obchodu Nila, růžové balonky s nápisem Nejlepší maminka na světě od balonkypraha.cz a šéfredaktorka Alice si sedla do svého červeného Fiata a maminky osobně navštívila a předala jim dárečky.
 
 
"Byl to krásný den. Plný setkání, pozitivní energie, dobré nálady," svěřila se Alice.  "Den matek je výjimečný svátek a my v redakci cítili potřebu ho oslavit, jak se patří," pokračuje. A jak vypadala návštěva u známých maminek?

Od matky k matce

 
Anetu Krejčíkovou jsme navštívili hned z rána u ní doma. Z dárků měla velkou radost. Nás samozřejmě nejvíc zajímalo, jestli si "rodila po svém" tak, jak hlásáme v našem celoročním projektu, jehož je Aneta patronkou. A potěšilo nás, že to proběhlo přesně podle jejích představ.
 
 
Cestou za Sandrou Novákovou nás trochu zradila navigace a dorazili jsme s asi půlhodinovým zpožděním. To pak ještě narostlo, protože jsme se pochopitelně zapovídali, její syn Mikulášek nám ukazoval svůj domeček v korunách stromů, který mu rodiče postavili. Dali jsme si kafíčko a vůbec se nám jejich zahrada nechtěla opouštět.
 
 
Gábinou Laškovou a jejím synem Beníkem jsme se potkali na procházce a společně pozorovali popelářské auto, které Ben nadšeně vyhlížel. Seznámili jsme ji se semifinalistkami maminky roku v kategorii Maminka podnikatelka a byli zvědaví, jak zvládá své účinkování v CNN prima news.
 
Andrea Kerestešová nás pozvala na dvorek a na čekankovou kávu s mlékem. Ta nám moc zachutnala. I tady jsme se poněkud zasekli a naše zpoždění narůstalo. Její syn Tobiáš měl velkou radost z růžového balonku. 

Už jedete? 

Evou Burešovou jsme se trochu naháněli. Ale nakonec se potkali, když přišla od kadeřníka. A překvapili jí našimi dárečky. Na Den matek úplně zapomněla. 
 
"Už jedete?" volala nám Marika Šoposká. To už naše cesta měla zpoždění hodinu a půl. Marika už měla namířeno na chalupu, a tak jsme se potkali u benzínové pumpy na Jižní spojce. Pochovali si jejího na podzim narozeného synka Vincenta a domluvili další spolupráci s naším časopisem. Jakou? To je zatím překvapení.
 
Bereniky Kohoutové panovala příjemně poklidná atmosféra. Seděli jsme na zahradě, povídali si o tom, jak s narozením dcery a karanténou zvolnila. Vypadala spokojeně. Vůbec se nám nechtělo odjíždět.
 
 
Tamara Klusová bydlí s rodinou za Prahou a nám chvilku trvalo, než jsme jejich dům našli. Ale hledání stálo za to. Usadili jsme se s nimi k jednomu stolu, vyprávěli si své postřehy z českého školství, prohlédli si jejich dům a nejraději bychom se tam zasekli, dali si sklenku vína a počkali na západ slunce. Ale čekaly nás ještě další maminky.
 
Maruška Doležalová trávila ten den na venkově. Na příjemné zahradě. Kolem běhala malá Alfí, v naručí spokojeně odpočíval malý Rudolf. Totální idylka!
 
"Jani, jsme tady," volali jsme Janu Bernáškovou, když jsme zaparkovali před jejím domem. Vyšla ven se sklenkou vína, v dobré náladě a naše dárečky jí moc potěšily. 
 
Sledujte náš Facebook, kde zveřejňujeme další videa z návštěv, najdete je také ve stories na Instagramu časopisu Maminka.
 
 
 
 
[********************]
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Instagram, večírek, Den matek, Brand, Jana, Časopis, Gábina Lašková, Titulní strana, Eliška K, Koruna stromu, Titul, Matka, Marika Šoposká, Nápis, CNN, Eva Burešová, Bureš, Tamara Klusová, Berenika Kohoutová, Fiat, Stories, Jana Bernášková, Idylka, Rudolf