Maminka.czGalerie

Den matek v podání českých celebrit. Čím dojaly své maminky? A kdo slavil letos poprvé?

Simona Formánková 10.  5.  2022
V neděli 8.května tradičně oslavily svátek všechny maminky. A protože šlo většinou o dojemné momenty, většina z nich se neváhala pochlubit i na sociálních sítích. Podívejte se, jaká přání vehnala slzy do očí českým celebritám. A kdo slavil Den matek letos úplně poprvé?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zorka Hejdová

Láskyplnou fotografií se pochlubila moderátorka a pyšná maminka Zorka Hejdová. S dodatkem "z dcery se stala máma, z maminky babička, koloběh života" přispěla ke snímku se synem Nikolasem také fotkami ze svého dětství. I ona totiž vyslala slova díků směrem ke své mamince.

"Od chvíle, kdy jsem se sama stala mámou, si té své vážím ještě víc. Protože až když má člověk vlastní dítě, uvědomí si, jakou péči nám naše maminky daly, čím vším si s námi prošly a co všechno nám obětovaly," vysekla poklonu nejen své mamince, ale i všem ženám, které s láskou pečují o své děti. 

VIDEO: Den matek: Podívejte se na historii tohoto svátku

Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Syn, Dcera, Fotografie, svátek, Leoš Mareš, Sociální sítě, Zorka Hejdová, Nikolas, Monika Bagárová, Monika Marešová, Den matek, Michaela Tomešová,, oběť, Kristián, Zora Hejdová, Jonáš, Maminka, Kristian, Popisek, Míša, Míša Tomešová, Sla