Maminka.czSlavní rodiče

Denisa Rosolová porodila holčičku. Jaké dostala jméno?

redakce 18.  5.  2018
Bývalá atletka Denisa Rosolová a její partner desetibojař Adam Sebastian Helcelet se stali rodiči. Ve čtvrtek se jim narodila dcera. Holčička dostala neobvyklé jméno Evelin. A Denisa přiznala, že ji porod dal zabrat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Denisa Rosolová porodila ve čtvrtek odpoledne ve vyhlášené pražské porodnici u Apolináře. „Pan profesor Pařízek nám porodil krásnou holčičku,“ pochlubil se Blesku pyšný otec Adam Sebastian. „Maličká se narodila hladce, přitom měřila padesát dva centimetrů a vážila bez sedmdesáti gramů čtyři kila!“ dodal. 

Novopečená maminka však na svém Instagramu přiznala, že porod nebyl taková legrace: "Sen se stal skutečnosti a já už si skoro 21 hodin užívám téhle lásky! Je to ten nejúžasnější pocit na světě! Stát se mámou! Sice mi holka dala zabrat, vše jsme ale zvládly! Takže vítej na světě Evelin Helceletová! Adam byl celou dobu u toho a nebýt ho, nevím jak bych vše zvládla! Děkuji ti lásko moje 
Velké díky i doktoru Pařízkovi. Udělal vše pro to, abych nemusela jít na císaře," napsala Denisa. 

Klepněte pro větší obrázek

Holčička se bude jmenovat po otci Helceletová, křestní jméno zvolili rodiče celkem netradiční: Evelin. „Na klukovi bychom se shodli. Byl by to Jan, podle slavného předka Helceletů, jsou po něm pojmenované i ulice v Olomouci a v Brně. Ale u holky jsme dlouho váhali nad několika variantami,“ vysvětlovala před porodem Denisa.

Atletka Denisa Rosolová: Rodíme, dokud to nebude kluk


Bojovali prý mezi přáním mít holčičku s českým jménem a touhou po jisté vznešenosti, kterou přináší její příjmení.

„Když jsme se na ultrazvuku dozvěděli, že to bude holčička, Adamovi trošku spadly koutky. Ale po pár hodinách se začal strašně těšit. Holky mají k tatínkům většinou speciální vztah, takže už to vidím, že ona bude tatínkův mazánek a já doma pátý kolo u vozu. Tak si pak budu muset pořídit toho kluka, abych měla zase někoho k sobě já,“ žertovala Denisa.

U jednoho dítěte prý určitě nezůstanou. „Adam říká, že rodíme, dokud to nebude kluk, no tak uvidíme. Dvě ale určitě mít chceme, aby to jedno nebylo smutný,“ dodala novopečená maminka.

Monika Absolonová září štěstím. Je podruhé těhotná
Lejla Abbasová je opět těhotná! Čeká dvojčata
Kristýna Leichtová je těhotná. Podívejte se, jak jí to sluší s bříškem
 
Témata: Porod, Slavní rodiče, Miminko, jméno, atletka, VIP, Adam Sebastian Helcelet, České jméno, Krásná holčička, Blesk, Apolinář, Neobvyklé jméno, Brno, Dostal, Jan, Den, Tatínkův mazánek, Pan profesor, Helceletů, Ulice, Pór, Jak, Helceletová, Desetibojař, Páté kolo