Maminka.czDěti slavných

Desetiletý syn herce Bena Afflecka naboural luxusním vozem. Co na to "macecha" Jennifer Lopez? Podívejte se na fotky!

Dita Mrázková 29.  6.  2022
Před pár dny šokovala fanoušky hvězdného páru zpráva, že hercův syn Samuel naboural v půjčovně luxusních aut, když se posadil za volant a omylem zařadil zpátečku! Co následovalo a jak zareagoval překvapený táta?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tak tohle by nechtěl zažít žádný rodič! Vezmete dítko do půjčovny aut a ono vám během pár sekund připraví vskutku nevídaný zážitek v podobě nabourané drahé káry!

Přesně to zažil herec Ben Affleck a jeho snoubenka Jennifer Lopez, kteří se vydali do autopůjčovny luxusních aut v Los Angeles. S sebou vzali Benova syna Samuela, který si chtěl jako každý zvědavý kluk a fanda do aut vyzkoušet, jak se sedí za volantem žlutého luxusního lamborghini. Denní pronájem tohoto vozu přitom dělá neuvěřitelných 1475 dolarů!

VIDEO:  Nejslavnější hollywoodské páry: Jennifer Lopez a Ben Affleck

Jenže se stalo něco, co nikdo nečekal. Samuel si sedl za volant, zařadil u nastartovaného auta zpátečku a naboural další luxusní auto stojící za ním. Díky nárazníkům nedošlo k žádným větším škodám, promáčknutí bylo ale patrné na obou vozech. Vylekaný chlapec měl z auta hned vyskočit a běžet za tátou, který se jej snažil utěšit.

Zaměstnanec půjčovny vysvětlil, že auta na jejich pozemku byla zaparkována těsně za sebou. "Když Samuel nastoupil do auta, trhl pákou a auto se rozjelo dozadu. Máme malý pozemek a auta jsou blízko." 

Samuel je nejmladší dítě Bena Afflecka a herečky Jennifer Garner. Bývalý pár má ještě dcery Violet a Seraphinu.

Jennifer Lopez: máma dospívajících dvojčat a staronová láska Bena Afflecka. 52 let byste jí nehádali!

Benova staronová láska Jennifer Lopez po incidentu zachovala klidnou hlavu. Pouze si stačila něco vyřídit po telefonu a vystrašeného chlapce pohladila. Ostatní už nechala na Samově tátovi. Však už na Den otců sdílela vyznání, které mluvilo za vše:

"Už více než rok sleduji, jaký jsi otec. A nikdy jsem neviděla důslednějšího, více milujícího a obětavějšího tátu než tebe. A netýká se to jen tvých vlastních dětí, ale taky těch mých. Jsi láskyplný a angažovaný v každém okamžiku, kdy jsou s tebou. Je to jedna z nejkrásnějších věcí, jaké jsem kdy viděla," vyznala se máma dospívajících dvojčat JLo. 

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Rodina, Slavní tatínci, Životy slavných, Syn, herečka, tatínek, zpěvačka, Herec, Otec, Celebrity, Děti slavných, Sam, Den otců, Ben Affleck, luxus, Jennifer Garner, Samuel, Nehoda, Jennifer Lopez, autosalon, Violet, Luxusní auto