Maminka.czRodina

Designové samolepky Sofistick – vneste do svého domovu jaro

archiv 2.  3.  2010
Pokud chcete jednoduše proměnit svůj byt, stačí polepit zdi. Výrazná změna zaručena! A pokud se vám nechce složitě vytvářet vlastní nálepky, vyberte si ze široké nabídky sofistikovaných nálepek Sofistick.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Původní návrhy českých designérů si můžete objednat na stránkách www.sofistick.cz. Vybírat si můžete z kategorií rostliny, zvířata, ornamenty, pro děti, abstraktní, do kuchyně a dalších. Zvolený vzor si sami přizpůsobíte svému vkusu a možnostem, protože si u něj navolíte barvu (z 18 možných) a velikost, která se může pohybovat od 30x35 cm až do momumentálních nálepek 120x144 cm. A pokud byste měli speciální přání, stačí oslovit designérské studio 2GD, které vám vyjde vstříc.

Ceny se pohybují podle velikosti nálepky od 380 do 2550 Kč. Samotné nalepení zvládne skutečně každý, podrobný postup je na stránkách.

Sofistick nabízejí také limitované edice. Pro jaro/léto 2009 jde o Domestic One Strip. Tyto ojedinělé dekorace tvoří pruh o velikosti 50x250cm, jsou tištěny na vysoce kvalitní netkanou tapetu a tvoří tak soliterní dekoraci, kterou můžete nalepit nebo jen zavěsit na stěnu, či kamkoliv do interiéru.

Témata: Rodina, JAR, Sam, jaro, domov, Český design, Dom, Děs, Design